MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
18 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Ziyaretler Samimi Ortamda Gerçekleşiyor

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ı görenler dert yanarak, “ Belediye Başkanı olman için desteklerimiz seninle başkanım” diyerek destek verdiler.

06 Ocak 2019 Pazar 17:43
Okunma
Ziyaretler Samimi Ortamda Gerçekleşiyor

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ı görenler dert yanarak, “ Belediye Başkanı olman için desteklerimiz seninle başkanım” diyerek destek verdiler.

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 31 Mart Yerel Seçimler için çalışmalarını koşar adım devam ediyor. Seçim çalışmalarını MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ile İl yönetimi ve Merkez İlçe Yönetimi de seçim çalışmalarında sahada aktif olarak vatandaşlar ile bir araya geliyor.

KARACA MAHALLESİNDE YOĞUN İLGİ

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık Karaca Mahallesi Çoban mevkiinde faaliyet gösteren esnaflar ve mahalle sakinlerini ziyaret ettiler.

Esnafların yakın ilgisi ile karşılaşan MHP Teşkilatı ve MHP Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ı görenler dert yanarak çözüm istediler. Belediye Başkan Adayı ve Milletvekiline özel ilgi gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Mahalle Muhtarı Bahattin Gümüş’ün Sağlık Ocağı ve Yeşil Alan talebi ile ilgili olarak MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık konuların takipçisi olacaklarının ve gerekli çalışmaların yapılacağının sözünü verdi.

SİZİNLE AYNI ÇUKURDAN BENDE GEÇİYORUM

Vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam eden MHP Teşkilatı Fevzi Çakmak Mahallesi ve Dereli Tütüncü Mahallelerinde bulunan kahvehanelerde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde Fevzi Çakmak Mahallesinin de vatandaşlar Asar Deresi ile ilgili olan Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a taleplerini ilettiler.

Görünüm açısından Düzce’nin ortasından geçen Asar Deresinin şehre yakışmadığının altını çizen Mahalle sakinlerine Bıyık, “ Bizler Düzce’nin sorunlarını iyi biliyoruz. Çünkü bizde Düzce’de yaşıyoruz, sizinle birlikte aynı yolda yürüyor, arabamızla sizin gibi aynı çukura giriyoruz. Asar Deresi ile ilgili olarak projemiz hazır. Asar Deresini Düzce’ye yakışan bir görünüme kavuşturacağımıza emin olabilirsiniz” şeklinde cevap verdi.

KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN SPORLA UZAK DURACAKLAR

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ı Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Düzce’de 12 yıldır Düzce ASKF Başkanlığı göreviyle amatör spora yön veren Bıyık, “ Mesai arkadaşlarım” olarak karşıladığı çalışma ekibini samimi bir ortamda ağırladı.

Düzce’de spora ve sporcuya yeteri kadar yatırımın yapılamadığına vurgu yaparak konuşmasına başlayan MHP Düzce Belediye Başkan Adayı ve Düzce ASFK Başkanı Erdoğan Bıyık, “ Düzce’de gençlerin sporla ilgilenmelerinin önemi büyüktür. Sporla ilgilenen çocuklar kötü alışkanlıklardan uzak duracağından dolayı bizlerin bu alanda gerekli çalışmaları yapması gerekiyor. Bizler ASKF olarak üzerimize düşeni fazlası ile yerine getiriyoruz. Projelerimizin arasında olan her mahalleye tesis kurarak buralarda yaşayan gençlerin kullanımına sunmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

MHP Çilimli İlçe Yönetimi ve MHP Çilimli Belediye Başkan Adayı Ömer Demirtaş MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ı ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde başarılar dilerdi. Çilimli heyetinden sonra Bıyık’ı Dedelerspor Kulübü Yönetimi ve Futbolcuları ile Dedeler Mahallesi Muhtarı Azmi Dede ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.