FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Zabıta 7/24 Görev Başında

DENETİMLER HAFTASONU DA DEVAM ETTİ

27 Mart 2023 Pazartesi 18:00
Okunma
Zabıta 7/24 Görev Başında

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri hafta sonu mesaisinde 5 ayrı fırında gramaj ve hijyen denetimi yaptı. Ekipler, gelen ihbarlar üzerine vatandaşların dini duygularını sömüren dilencilere de müdahale etti.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezi sorumluluk alanı içinde huzur ve güvenin sağlanması amacıyla denetim sorumluluklarını aksatmadan sürdürüyor. 7 gün 24 saat esasına dayalı çalışan ekipler, hafta sonu mesaisinde önce birbirinden ayrı 5 fırında hijyen ve gramaj denetimi yaptı. Ramazan ayının gelmesi ile birlikte pide üretimi yapan fırınlarda hijyen, pide gramajları ve fiyat denetimi yapan ekipler, denetim yapılan tüm fırınların kurallara uygun hareket ettiğini belirtti.

DİN İSTİSMARINA GEÇİT YOK

Hafta sonu mesaisinde ekipler, özellikle vatandaşlardan gelen dilenci ihbarlarını da değerlendirerek dini duyguları istismar eden şahıslara müdahale etti. Özellikle ana arterler üzerinde vatandaşlardan para ve yardım dilenen şahıslar, önce Zabıta Karakolu’na götürülerek üzerlerinden çıkan paralara el konuldu. Daha sonra Kabahatler Kanunu kapsamında haklarında cezai işlem uygulandı. Ekipler, Ramazan ayını da bahane ederek şehir merkezinin farklı noktalarında vatandaşların dini duygularının sömürülmesine izin vermeyeceklerini belirterek “Düzceli hemşehrilerimizin huzur ve güven içinde yaşaması adına çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.