FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Yığılca’da Coşkulu Karşılama

EL ELE, KOL KOLA, OMUZ OMUZA TÜRKİYE YÜZYILINA

24 Mayıs 2023 Çarşamba 11:30
Okunma
Yığılca’da Coşkulu Karşılama

Cumhur İttifakı Düzce İl Başkanları,Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine yönelik saha gezilerini eksiksiz şekilde sürdürüyor. 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlere 5 gün kala Yığılca’da vatandaşlarla buluşan ittifak heyet, coşku ile karşılandı.

Cumhur İttifakı, 28 Mayıs 2023 Pazar günü ikinci turu gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri çerçevesinde saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi ve DSP il başkanları, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sürecinde gezilmedik ilçe, belde, mahalle ve sokak bırakmadan istikrarın sürmesi için vatandaşlarla el ele kol kola omuz omuza Türkiye Yüzyılına ilerliyor.

Heyet, Yığılca ilçesini ziyare ederek Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam ve AK Parti İlçe Başkanı  Dursun Albayrak’ın ev sahipliğinde, beraberlerinde Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük ve İGM Üyeleri ile birlikte vatandaşlarla biraraya geldi.

İlçe merkezinde bulunan esnaf ve vatandaşlarla ayak üstü sohbet eden ve Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde,14 Mayıs seçimlerinde Düzce’den Cumhurbaşkanına en yüksek oyun çıktığı Yığılca’da yeni bir rekor kırmak için Yığılcalıların desteklerini istedi.

Gün boyu süren ziyaretlerde Yığılcalı vatandaşlar tarafından büyük bir coşku ve teveccühle karşılanan Cumhur İttifakı heyeti, Yığılca’nın Türkiye Yüzyılına yürüyüşte kendisine yakışanı yapacaklarından emin olduklarını da paylaştı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.