MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Yeni Sistemle Düzce’nin Kazanımları Artacak

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ana Kademe İl Başkanları ile sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

17 Mart 2017 Cuma 19:18
Okunma
Yeni Sistemle Düzce’nin Kazanımları Artacak

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Ana Kademe İl Başkanları ile sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Keskin, bir yandan STK’larla Düzce için istişarelerde bulunurken bir yandan da anayasa değişikliğinin gerekliliğini anlatıyor.

AK Parti Düzce teşkilatları, gece gündüz demeden anayasa değişikliğini anlatarak evet oylarının artmasını sağlıyor. Referandum çalışmaları kapsamında Düzce’deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve yönetim kurulu üyelerinin ilk durağı Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu oldu. Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve yönetim kurulu üyelerine çift başlılığı ve bürokrasinin hızlı ilerlemesi ile Düzce’nin kazanımlarının artacağını kaydeden Keskin, Düzce’ye yapılacak yeni stadyumun da kompleks halinde olacağını söyledi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin daha sonra Düzce Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Öner Abidin Balbal ile görüştükten sonra Konuralp Kızılay Şubesi Başkanı Ahmet Sertoğlu ile Kızılay’ın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Öte yandan AK Parti heyeti, Düzce Belediyesinin Konuralp Yerleşkesindeki birim müdürlerini ve belediye personeliyle tek tek tokalaşarak 16 Nisan’da evet oyu için destek istedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin son olarak Düzce Romanlar ve Düzce Kasaplar Derneklerini ziyaret etti. Keskin ve heyeti, alkışlarla karşılanırken Dernek Başkanları İhsan Gün ve Sibel Çabuk Gün, 16 Nisanda tüm Roman vatandaşların evet oyu vereceklerini belirtti.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 6 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Güncel 7 saat önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs