MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Yaz Okullarında SOn Hafta

28 Temmuz 2016 Perşembe 23:03
Okunma
Yaz Okullarında S<span>On</span> Hafta

Düzce  Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen yaz spor okulları, Düzce’ye  sporcu kazandırmaya devam ediyor. 
Düzce Belediyesi, tarafından öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirerek onları faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla Ücretsiz Yaz Okulları düzenliyor. Öğrenciler, açılan bu kurslarda yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirirken aynı zamanda ilgi alanlarına göre seçtiği branşlarda eğitim alıyor.
Düzce  Belediyesi Yaz Spor Okulları, 20 Haziran tarihinde branşlarında uzman hocalarıyla ve öğrencileriyle derslerine başladı. Geleneksel hale getirilen yaz spor okullarında, basketbol, voleybol, futbol, satranç, karate branşları ile öğrenciler gelecek için hazırlanıyor. Farklı branşlarda ders verilen yaz okullarına Düzceli halkı tarafından yoğun ilgi gösterilirken, Türk sporuna da katkıda bulunuluyor.
Düzce Belediyesi yaz spor okulunda, Branşlara ayrılan bölümlerde  futbol 170, voleybol 60, basketbol 90, satranç 90, karate 57 öğrenci eğitim görmektedir. Yaz spor okullarına  eğitim alan öğrencilerin, sokaktan ve sokaklardan edinilebilecek zararlı alışkanlıklardan korunmalarına yardımcı olmak, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlanması  amaçlanmıştır.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.