MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Yaraları Saracağız

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, devletin tüm imkanlarıyla Akçakoca’da felaketi yaşayan balıkçı esnafının yanında olacağını söyledi.

21 Kasım 2023 Salı 13:45
Okunma
Yaraları Saracağız

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, devletin tüm imkanlarıyla Akçakoca’da felaketi yaşayan balıkçı esnafının yanında olacağını söyledi. Öztürk, yapılacak çalışmaların takipçisi olacaklarının da altını çizdi. AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise daha önce Akçakoca’da böyle bir felaket yaşanmadığını kaydetti.

Milletvekili Ercan Öztürk  ve İl Başkanı Hasan Şengüloğlu Akçakoca'da  yaşanan fırtına ve dev dalgalar neticesinde zarar gören Akçakoca balıkçı barınağını ziyaret ettiler.Yaşanan fırtına nedeniyle büyük zarar gören balıkçı esnafına geçmiş olsun dileklerini ilettterek yaraların sarılacağı sözünü verdiler.

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Akçakoca İlçe Başkanı Burhan İşleyen, İl Genel Meclis Başkanı Fazlı Koç, İl Genel Meclis Üyesi Sinan Cumhur ve teşkilat mensupları, Akçakoca balıkçı barınağını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Akçakoca Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakaşı ve Akçakoca balıkçı esnafına geçmiş olsun dileklerini ileten AK Partililer, hasarın giderilmesi için gerekenin yapılacağını kaydettiler.

“DALGA BOYU 7 METREYİ BULDU”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise akçakoca4da daha önce böyle bir felaketin yaşanmadığına dikkat çekerek “Akçakoca’da yaşanan felaketin boyutunu incelemeye geldik. Aldığımız bilgiye göre bu alanda daha önce böyle büyük bir felaket yaşanmamış. Deniz dalga boyu 7 metreye kadar ulaşmış. Bittiği zararlar oluşturmuş. Şükürler olsun can kaybımız yok ama ciddi bir maddi zayiat var. Devletimizin ilgili kurumları raporlarını tuttu. En kısa süre içerisinde bu alanın normale dönmesi için gereken yapılacak. Bizler de bunu takipçisi olacağız. Allah daha büyük felaketlerden bizleri esirgesin” diye konuştu.

“AFETLERİ EN AZ ZARARLA ATLATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Şengüloğlu afetleri en az zararla atlatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak “Son yıllarda ilimiz merkezinde ve ilçelerimizde ciddi felaketler olmaya başladı. Bu felaketleri en az zararla atlatacak çalışmaları AFAD başkanımız ve ilgili bakanlığımız yapıyor. Bizler de bunun sahada uygulamasını takip etmekle  yükümlüyüz. Bundan sonra yaşanacak afetleri en az zararla atlatmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Felaketle birlikte buradaki eksiklerimizi de görmüş olduk. Neler yapılabilir bir gün neler iyileştirilebilir bakanlık boyutunda bunların takipçisi olacağız” şeklinde açıklama yaptı.

“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ”

AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, ilgili kurumların alanda rapor tuttuğunu, yaraların hep birlikte sarılacağını belirterek “Yaşadığımız üzücü olaydan sonra Akçakoca’da incelemede bulunduk. Liman başkanımıza, balıkçılara, Akçakoca başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Devletimiz felaketi yaşayan kim olursa, nerede olursa olsun yanındaysa Akçakoca’daki balıkçı esnafımızın da yanında olacaktır. İlgili kurumlar gelip raporlarını tutmuş, biz de takibini yapacağız. Yaralarımızı hep beraber birlikte saracağız. Elimizden geleni birlikte yapacağız” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.