MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Yanmaz, Projeler Hakkında Bilgilendirme Yaptı

Başkan Yanmaz Ve Mhp İl Teşkilatından Mhp Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’ye Ziyaret

11 Ağustos 2023 Cuma 12:00
Okunma
Yanmaz, Projeler Hakkında Bilgilendirme Yaptı

Başkan Yanmaz Ve Mhp İl Teşkilatından Mhp Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’ye Ziyaret

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn.Dr.Devlet Bahçeli’ye ilçedeki genel çalışmalar ve Dünya Bankasından onaylanan projeler ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Murat Baki Yılmaz ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn.Dr.Devlet Bahçeli’nin Ankara’ya çağrısı üzerine ziyarette bulundu.

Ziyarete Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyesi YSK Temsilcisi Bahadır Alperen’de eşlik etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ile bir araya gelen Başkan Yanmaz, Akçakoca ile ilgili biten ve devam projelerin yanı sıra Dünya Bankasından onaylanan projelerin bulunduğu dosyayı teslim ederek çalışmalar ve projeler hakkında detaylı bilgilendirme yaptı.

Başkan Yanmaz’ın hazırladığı dosyayı inceleyen Milliyetçi Harelet Partisi Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli Yanmaz’a başarılar diledi.

Ziyaret hatıra fotoğrafı ile son buldu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.