MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Yağmur Suyu Kanalları Tamamlanıyor

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız olarak yağmur suyu hatları döşeniyor. Çalışmaların mevsim şartlarına göre sürdürüleceği belirtildi. 

06 Ekim 2016 Perşembe 21:03
Okunma
Yağmur Suyu Kanalları Tamamlanıyor

Düzce Belediyesi tarafından tüm mahallelerde eksik olan yağmur suyu kanalları tamamlanıyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız olarak yağmur suyu hatları döşeniyor. Çalışmaların mevsim şartlarına göre sürdürüleceği belirtildi. 
Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yağmur suyu kanalları için tüm mahallelerde çalışma başlatıldı. Bunun için üç ayrı ekip oluşturuldu. Ekipler programa göre belirlenen mahallelerdeki sokaklarda eksik olan yağmur suyu hatlarını döşüyorlar. Su ve Kanalizasyon Müdürü Zeynan Karabacak mevsim şartlarına göre çalışmaların aralıksız olarak sürdürüleceğini ifade etti. Ekipler Çay ve Uzun Mustafa mahallelerinde hatları döşemeye başladılar.  
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs