MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Voleybol 2. Ligi Katılım Bedeli Ödendi

24 Temmuz 2016 Pazar 19:11
Okunma
Voleybol 2. Ligi Katılım Bedeli Ödendi

Düzce Belediyespor Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu Düzce Belediyespor Voleybol takımı hakkında açıklamalarda bulundu. Şengüloğlu voleybol ikinci ligine katılım bedelinin ödendiğini belirtti.

Şengüloğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Belediyespor olarak 2016-2017 sezonunda da kaldığımız yerden son sürat devam edeceğiz. Mesela planlamalarımızı yaptık bu kapsamda Voleybol 2. Ligi katılım bedellerini ödedik. Ben geçen yıl hep söylediğim gibi Düzce Belediyesi’nin önceliği yarışmacı ya da şampiyon yetiştirmek değil, daha çok tabanda çocuğa spor yapma alışkanlığı kazandırmaktır. Biz sporcularımızın öncelikle çocuklarımıza örnek olmasını istiyoruz. Madalya ve dereceler evet çok önemli ama daha mühimi geleceğe yapılan yatırımdır.”

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.