MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
20 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Operasyonda Gözaltına Alınan Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

02 Haziran 2021 Çarşamba 20:32
Okunma
Uyuşturucu Satıcısı Tutuklandı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 1 kişi yapılan operasyon ile yakalandı. Şahıs, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri Düzce Merkeze bağlı Aziziye Mahallesi ve Kültür Mahallesi’nde uyuşturucu sattığını belirlediği 1 kişiyi operasyon ile yakaladı. Şahsın üzerinde, ikametinde ve aracında yapılan aramalarda 3 gram Kokain maddesi, 7 gram metamfetamin maddesi, 3 gram sentetik kannabinoid maddesi, 5 adet reçeteye tabi sentetik ecza, 1 adet cam pipo, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 11 adet bu tabancalara ait mermi ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şahıs, "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalarda ayrıca 4 şahıs hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak Kullanmak" suçundan adli işlem yapıldı. Şahıslardan bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.