FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı

Uyuşturucu Satıcıları Jandarma Operasyonu İle Yakalandı

29 Mayıs 2021 Cumartesi 20:40
Okunma
Uyuşturucu Satıcıları Yakalandı

Şahısların araç ve ikametlerinde uyuşturucu ele geçirildi

Düzce’de jandarma KOM ekiplerince yapılan operasyonda uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı. Şahıslara ait araç ve ikamette yapılan aramalarda uyuşturucu maddeleri ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’dan Düzce’ye uyuşturucu madde getirileceği istihbaratını almaları üzerine aracı takibe başladı. Yapılan takip sonucunda uyuşturucu şüphelilerin İstanbul’dan aldıkları uyuşturucu ile Düzce merkeze bağlı Uzun Mustafa Mahallesi’nde evlerine geldikleri belirlendi. Şüpheli aracı park halinde yakalayan jandarma ekipleri, araçta bulunan F.T. ve N.Ü.’yü yakalayarak gözaltına aldı.

Beyköy Jandarma Karakol Komutanlığı’nın ekiplerinin de desteği ile araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramalarda ise 87 gram metamfetamin, 0,5 gram sentetik kannabinoid maddesi, 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 1 adet namlusu açılmış kurusıkıdan çevirme tabanca ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen şüphelilerin “Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapmak” suçundan adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.