MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Üstün Başarı Belgesi Almaya Hak Kazandı

Halkın tercihi olan Yeniden Refah Partisi üye çalışmasında 8. oldu

04 Aralık 2023 Pazartesi 11:45
Okunma
Üstün Başarı Belgesi Almaya Hak Kazandı

Düzce Yeniden Refah’a teveccühü artarak sürüyor

Türkiye’nin sorunlarına karşın ürettiği çözüm yolları politikalarıyla vatandaşa milli ekonomiyle refah siyaseti üreten Yeniden Refah Partisi halkın yoğun teveccühünü kazanmaya devam ediyor. Bu çerçevede Türkiye ile birlikte Düzce’de üye çalışmalarına yoğunluk veren Yeniden Refah Partisi teşkilatları ülke genelinde en çok üye yapan teşkilatlar arasında yerini alarak Genel başkan Fatih Erbakan’dan üstün başarı belgesini almaya hak kazandı.

Türk siyasetine 5 yıl önce Yeniden Refah olarak giren milli değerler altında milli ekonomi ve milli tarım, milli ekonomi, milli sanayi, milli madenler, milli teknoloji politikaları üreten siyasi anlayışla kısa sürede vatandaşların gönlüne giren Yeniden Refah Partisi, üye çalışmalarına da hız verdi. Bu çerçevede şehir merkezinden ilçelere, beldelere köylere kadar birçok mecrada halktan yoğun ilgi gören Yeniden Refah Partisi, üye çalışmasında da Türkiye’nin en çok üye yapan illeri arasında yer aldı. Başarılı çalışma ise Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından Üstün başarı belgesi ile ödüllendirildi. Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle partinin Düzce İl başkanı Musa Peltek, başarı belgesini Genel başkan Erbakan’ın elinden aldı.  

İttifak olmayacak kendi adayları ile sandığa gidilecek

İl merkezi, 7 ilçe 2 belde ile köylerde teşkilatlanmalarını tamamlayan Yeniden Refah Partisi üye çalışmalarına hız verirken yaklaşan yerel seçimler içinde hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede geçtiğimiz Genel merkezde başlayan Aday tanıtım programlarıyla da ittifakta yer almayacağını gösteren Yeniden refah PARTİSİ Düzce’de ise aday belirleme çalışmalarına devam ediyor.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.