MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Üniversitemiz İle Gurur Duyuyoruz

24 Haziran 2016 Cuma 02:02
Okunma
Üniversitemiz İle Gurur Duyuyoruz

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi’nin kuruluşunun 10’uncu yılı ve 2015-2016 Eğitim Dönemi mezuniyet töreni için bir mesaj yayınladı. Düzce Üniversitesi’nin ‘Değer Üreten’ bir Üniversite olduğunu vurgulayan Başkan Keleş, ‘ Bilim ışığı Üniversitemizin başarısı Düzce sınırlarının ötesine Türkiye’ye ve dünyaya taşınmıştır. Bundan dolayı gururluyuz’ dedi. 

Düzce Üniversitesi’nin kuruluş yılı olan 2006 tarihinden bu yana 10 yıl içinde büyük aşamalar kaydettiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Keleş, mesajında özetle şu görüşlere yer verdi: “ Şehir merkezinde virane bir yapıda başlayan Üniversite eğitimi bugün 25 bin öğrencinin 2 bin 500 akademik kadronun bulunduğu dev bir yerleşkeye kavuşmuştur. Düzce Üniversitesi 2000 yılından sonra kurulan devlet Üniversiteleri arasında başarısıyla birinci sırada yer almaktadır. Bugün Üniversitemizde 12 fakülte, 3 Enstitü, 3 Yüksekokulu, 9 Meslek Yüksekokulu bulunuyor. Eğitim seviyelerinin yükselmesiyle toplum seviyemizin de yükseleceği kanaatindeyim. Bu sebeple geldiğimiz bu tablo beni mutlu ediyor. Gözleri ışıl ışıl, umutla parlayan kardeşlerimizi görmek bize de güç veriyor. Düzce Belediyesi olarak birçok projede Üniversitemizle birlikte ortak çalışmalar içinde bulunuyoruz. Son olarak kısa adı DAMER olan Düzce Araştırma Merkezi önemli ölçüde Üniversitemizin kadrolarından oluşmaktadır. Üniversitemizin bugünlere ulaşmasında katkıları olan, emeği geçen başta kurucu Rektörümüz olan Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu ile Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar başta olmak üzere tüm akademik kadroya, idari kadroya teşekkür ederim. Öğrencilerimizi de kutlar, bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim.”





SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs