MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
2 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Üniversite Öğrencileri Sunum Yaptı

Ur-Ge Projesinde İhtiyaç Analizi Çalışması Kapanış Toplantısı Yapıldı

19 Ocak 2024 Cuma 20:30
Okunma
Üniversite Öğrencileri Sunum Yaptı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geliştirilen ve Sanayi Bakanlığı tarafından desteklenen Otomotiv Sanayi Sektörü Atılım Kümesi UR-GE Projesi’ndeki ilk aşama olan İhtiyaç Analizi Belirme kısmı, danışman firma tarafından tamamlanarak düzenlenen etkinlikle yararlanıcı firmalara sunumu yapıldı.

Düzenlenen etkinliğe; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, Yönetim Kurulu Üyesi Rıza Yıldız, Meclis Başkan Yardımcısı Metin Topal, danışman firma temsilcileri ile Otomotiv Sanayi Sektörü Atılım Kümesi UR-GE Projesi yararlanıcısı firmalar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, “Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu Ur-Ge projesini çok önemsiyoruz. Başlangıç projesi olarak görüyoruz. Bu projede başarıya ulaşarak diğer 10 meslek komitemize de örnek oluşturmasını temenni ediyoruz. Katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Programın devamında, ihtiyaç analizi çalışmasını gerçekleştiren danışman firma temsilcisi tarafından İhtiyaç Analizi Sonuçları, katılımcılara aktarıldı.

Üniversite Öğrencileri Sunum Yaptı

Geçtiğimiz günlerde Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın teknopark ziyaretinde incelemelerde bulunduğu ve girişimciliğin, proje üretiminin desteklenmesi amacıyla Düzce TSO’da gerçekleştirilecek olan özel toplantılara davet etme sözü verdiği Düzce Üniversitesi Roket Takımı, Düzce Üniversitesi Otomobil Sporları Kulübü ile Düzce Üniversitesi Mekatronik Teknolojileri Topluluğu öğrencileri de toplantıya katılım sağladı.

Düzce Üniversitesi Roket Takımı, Düzce Üniversitesi Otomobil Sporları Kulübü ile Düzce Üniversitesi Mekatronik Teknolojileri Topluluğu öğrencileri, geliştirmekte olduğu projeleri katılımcılarla paylaşarak, sponsorluk konusunda destek beklediklerini belirttiler.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.