FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
29 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Türkiye Birincisi Oldular

Düzce Gençlik Merkezi Gençleri Türkiye Birincisi Oldu.

05 Ocak 2023 Perşembe 16:15
Okunma
Türkiye Birincisi Oldular

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları’nda Düzce Gençlik Merkezi Gençleri Elektronik Müzik kategorisinde Türkiye birincisi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bakanlığın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları'nın gala gecesine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından "Ve Sahne Gençlerin" sloganıyla düzenlenen organizasyonda, Bakan Kasapoğlu'nun yanı sıra, siyaset, sanat ve spor camiasından çok sayıda davetli yer aldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde 2 binden fazla davetlinin katılımıyla gerçekleşen gecede, yarışmalarda dereceye giren gençler ödüllerini alanında uzman isimlerin ellerinden aldı. Sunuculuğunu Eser Yenenler’in üstlendiği gecenin sonunda davetliler Manga konseri ile unutulmaz anlar yaşadı.

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Elektronik Müzik kategorisinde Düzce Gençlik Merkezi gençleri Batuhan Kutlu, Hami Özdemir ve Serkan Coşkun Türkiye birincisi olarak ödüllerini sanatçılar Fettah Can ve Şükriye Tutkun’dan aldılar.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.