MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
18 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Türk Sanat Müziği Konseri 8 Mayıs’ta

Türk Sanat Müziği Korosu Provalara Başladı

05 Mayıs 2024 Pazar 11:30
Okunma
Türk Sanat Müziği Konseri 8 Mayıs’ta

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ayşe Taş Sanat Akademisi bünyesindeki Türk Sanat Müziği Korosu bahar konserine hazırlanıyor. Ayşe Taş şefliğindeki koro, 8 Mayıs’ta düzenleyeceği konserde sanatseverler ile buluşacak.

Ünlü TRT koro şefi ve Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden Ayşe Taş’ın şefliğindeki Düzce Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu, bahar konseri ile Düzceli sanatseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde Ayşe Taş’ın adıyla açılan Sanat Akademisi’nde, yine Ayşe Taş’ın öğreticiliğinde düzenlenen derslere katılarak eğitim alan kursiyerlerden oluşan koronun bu seneki ilk konseri 8 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Sanata gönül vermiş Düzcelilerden oluşan koro, konser hazırlıkları kapsamında Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde provalara başladı. Ayşe Taş şefliğindeki koro, iki bölümden oluşacak konserde Türk Sanat Müziğinin seçme eserlerini seslendirecek.

AYŞE TAŞ: SESLERİMİZ VE ESERLERİMİZ ÇOK GÜZEL

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün vizyonu doğrultusunda kurulan ‘Ayşe Taş Sanat Akademisi’ ile şehrin kültürel ve sanatsal gelişimine katkı sunmayı hedeflediklerini ifade eden Ayşe Taş, akademi bünyesinde açılan ve her yaştan sanatsevere hitap eden kursta, nazariyat, sölfej ve usül öğretmeye gayret ettiklerini söyledi. Akademinin Eylül ayında yeni kayıtları almaya başlayacağını anlatan Taş, “Düzce’de böyle faaliyetlerin yapılması benim için çok önemli. Düzce’yi çok seviyorum. Bu anlamda ben Sayın Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye de böyle bir hizmet verdiği teşekkür ediyorum. Umarım bunu daha ileriye götürürüz. Arzum çocuklara yönelik enstrüman kursları düzenlemek ve halk müziği korosu oluşturmak. Müzik alanında eğitim gören üniversite ve lisedeki gençleri alarak, altyapılarını sağlamlaştırabilirsek çok iyi olacak. İleride inşallah bunları da yapmaya gayret edeceğiz. Biz çok mutluyuz. Çok güzel gidiyor çalışmalarımız. 8 Mayıs’ta bir konserimiz var. Seslerimiz ve eserlerimiz çok güzel. Halkımızın beğenisine sunacağız. Bizim yaptığımız işleri Düzce halkı hep beğendi. Bunu da beğeneceklerini ümit ediyorum. İnşallah halkımızı da mutlu ederiz” ifadelerini kullandı.

8 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan konseri izlemek isteyen sanatseverlerin, 0535 928 70 76 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 15 dakika önce
R
Güncel 16 dakika önce
R
Güncel 15 dakika önce
R
Güncel 15 dakika önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs