FARUK ÖZLÜ SOL
FARUK ÖZLÜ SAĞ
28 Mart 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Türk Müziği’nin Güçlü Sesi Düzce’ye Geliyor

ANITPARK COŞKUN SABAH’I AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

26 Mayıs 2023 Cuma 20:45
Okunma
Türk Müziği’nin Güçlü Sesi Düzce’ye Geliyor

Düzce Belediyesi kültür sanat etkinliklerinde hız kesmiyor. Gençlik Konseri’nin ardından bu kez de Türk Sanat Müziği’nin güçlü sesi Coşkun Sabah Düzceliler ile buluşacak.

Düzce Belediyesi her yaştan vatandaşın sosyal ve kültürel etkinliklere katılımı için çalışmalarını sürdürüyor. Baharın gelmesi ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün verdiği söz üzerine hız verilen konserlere bir yenisi daha ekleniyor. Türk Sanat Müziği’nin önemli ismi, kendine has müzik tarzı ve son yılların en önemli ud virtüözlerinden Coşkun Sabah Düzcelilerle buluşacak.

Kendine has müziği ve yorumu ile bir neslin hayran olduğu Coşkun Sabah; Hatıram Olsun, Anılar, Aşığım Sana, Haberin Var Mı?  gibi hit olmuş şarkıları ile 27 Mayıs Cumartesi Günü saat 15:00’de Anıtpark Meydanı’nda hayranları ile buluşacak. Ücretsiz konsere tüm Düzceliler davetlidir.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.