MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Türk Basını Demokrasinin Yanında Yer Aldı

24 Temmuz 2016 Pazar 19:25
Okunma
Türk Basını Demokrasinin Yanında Yer Aldı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı basında sansürün kaldırılışının 108. Yıldönümünü ve Basın Bayramını kutlayan mesaj yayınladı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin mesajında; “Gelişmiş demokrasinin en önemli unsurlarından biri olan basın, halkın haber alma hakkını kullanmasını sağlayan ve insan haklarının önemli güvencelerinden biri olmaya her daim devam edecektir. 15 Temmuz 2016 akşamı hain Fettullahçı terör örgütünün ülke genelinde gerçekleştirmek istediği darbe sadece milletimizin, polisimizin desteği ile değil ilkeli, ülkesini seven ve Türkiye’den başka vatan olmadığını bilen gazetecilerimizin desteği ile püskürtülmüştür. Büyük bir özveri ile gece gündüz toplum ile devlet arasında köprü görevi gören gazetecilerimiz, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında da bu köprü görevini layıkıyla yerine getirmiş ve ülkemizin hain terör örgütü tarafından ele geçirilmesinin önündeki engellerden biri olmuştur. 
108. yılını kutladığımız Basın Bayramını maalesef darbe girişimi dolayısıyla coşku ile yaşayamıyoruz. Ancak, demokrasimize yapılmak istenen bu hain girişimin bertaraf edilmesi demokrasi coşkumuzu artırmıştır. Özgür basınımızın o kara gecede korkmadan, özgürce, milli ahlak ve kutsal değerlerimizi gözeterek yapmış olduğu yayınlar ve yazılar, milletimizin durumun vahametini görmesini sağlamıştır. Bir kez daha ilkeli duruşu, milli iradeye sahip çıkması ve demokrasinin yanında yer alan tüm gazetecilerimiz, basın mensuplarımızı kutluyor ve minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum. 
Zor şartlar altında toplumun bilgilendirilmesindeki ve yol gösterilmesindeki görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlar, çalışmalarda başarılar dilerim” ifadelerinde bulundu. 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.