MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Tuncer Düzce’ye Geldi

Cedidiye Meydanı’ndaki Etkinliklere İlgi Büyük

21 Mart 2024 Perşembe 17:30
Okunma
Tuncer Düzce’ye Geldi

Düzce Belediyesi ev sahipliğinde Cedidiye Meydanı’nda düzenlenen Ramazan etkinliklerinin son konuğu Şair ve TV Programcısı Serdar Tuncer oldu. Düzcelilerin doldurduğu Ramazan çadırındaki organizasyonda ilk olarak çocuklara yönelik gösteriler yapılırken Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de vatandaşlara eşlik etti.

Düzce Belediyesi tarafından Cedidiye Meydanı’nda kurulan Ramazan etkinlik çadırı her akşam birbirinden farklı isimleri Düzcelilerle buluşturmaya devam ediyor. İlk günden bu yana alanında uzman isimlerin yanı sıra çocuklara yönelik organizasyonlara ev sahipliği yapan çadırın son konuğu Ünlü Şair ve TV Programcısı Serdar Tuncer oldu. Çocuk oyunları ile Hacivat ve Karagöz gösterisi ile başlayan, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de vatandaşlara eşlik ettiği gecede vatandaşlara hitap eden Başkan Özlü; “Ramazan münasebeti ile başlattığımız bu organizasyonda Türkiye’nin en ünlü en kıymetli isimlerini sanatçıları, fikir adamları ve yazarları Düzce’ye davet ettik, sizlerle buluşturuyoruz. Bu vesile ile sizleri sevgiyle selamlıyorum” dedi.

Daha sonra sahne alan Şair ve TV Programcısı Serdar Tuncer şiirlerle gönüllere dokunurken; “Cenab-ı Hak şu Ramazan’ı sizlere, bizlere huzurla, muhabbetle, afiyetle ve emrettiği gibi yaşamayı nasip etsin niyazım odur. Efendimiz’in dediği gibi Ramazan’a erişmek çok büyük müjdedir. Demek ki bir insan Ramazan’a erişse, orucunu tutsa, teravihini kılsa, mukabelelerini okusa, gözünü haramdan, dinini gıybetten sakınsa, Allah için bir şeyler yapmaya koştursa Bayram günü gelince annesinden doğduğu günkü gibi günahsız olur” diyerek Ramazan ayının faziletlerinden örneklerle bahsetti.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü teması ile düzenlenen akşamda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü de çadıra gelen vatandaşlara üzüm hoşafı ve ekmek ikram ederek ecdadın 109 yıl önce cephede yaşadıklarını anımsamalarına vesile oldu.

“RAMAZAN’DAN ÜLKEMİZİN DERDİNİ VE İDDİASINI ALARAK GİDELİM”

Program sonrası yaptığı açıklamada Düzce’de gördüğü ilgi için teşekkür eden Şair Tuncer, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Gazze’de yaşananları da gündemine alarak şunları söyledi: “Öncelikle Hayırlı Ramazanlar diyorum tüm Düzceli dostlara. Böyle güzel bir akşamda böyle güzel bir vesile ile bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. 18 Mart akşamındayız, Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü. Bu milletin tarih sahnesinde var olduğu en büyük alanlardan birisi Çanakkale Savaşı. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz Ramazan’da, yaklaşan bayramda aklınızda biraz Çanakkale, biraz Ramazan olsun. Bugünlerden ülkenizin iddiasını ve derdini alarak gidin, Gazze’nin çocuklarını alarak gidin. Allah’a emanet olun.”

Ramazan etkinlik çadırındaki organizasyonlar belirlenen takvim çerçevesinde bayrama kadar devam edecek.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.