MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Toplantı Video Konferans Yoluyla Yapıldı

Düzce Tso Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Mayıs 2021 Perşembe 12:38
Okunma
Toplantı Video Konferans Yoluyla Yapıldı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olağan Meclis Toplantısı, Düzce TSO Meclis Başkanı Ahmet Dertli başkanlığında, Pandemi tedbirleri gereğince video konferans yoluyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Ahmet Dertli Olağan Meclis Toplantısı gündemini ve sıralamasını meclis üyelerine aktardı.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Nisan - Mart Ayı döneminde Yönetim Kurulu tarafından gerçekleştirilen faaliyetler, iç ve dış ziyaretler, katılım sağlanan iç ve dış paydaş programları ile ziyaretler hakkında meclis üyelerine bilgiler verdi.

Toplantının devamında Aylık Mizanlar ve Bütçe Gerçekleşme durumları gündeme alınırken, Odamız Akademik Danışmanı  ve Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İstemi ÇömlekçiMeclis Üyelerimize TEPAV Düzce Raporları hakkında bilgiler aktardı.

Meclis Üyeleri, Düzce Belediyesi’nin logosu hakkında görüşlerini dile getirdiler, aynı zamanda proje okullarımız ve ihtiyaçları hakkında değerlendirmelerde bulundular.

 

 

 

 

 

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Güncel 1 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs