MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Toki İhale Edecek

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutlarındaki ön alım hakkı kura çekilişinin ardından, diğer konutların satışı TOKİ tarafından ihale usulü ile yapılacak.

25 Ağustos 2016 Perşembe 23:48
Okunma
Toki İhale Edecek

Camikebir mahallesindeki TOKİ konutlarındaki ön alım hakkı kura çekilişinin ardından, diğer konutların satışı TOKİ tarafından ihale usulü ile yapılacak. TOKİ ilan yoluyla satış tarihini ve koşullarını açıklayacak.
Camikebir mahallesindeki belediyeye ait 47 konut içinde ön alım hakkı kura çekilişi tamamlandı. Belediye Meclis salonunda ilk olarak 4+1 konutlar için gerçekleşen çekiliş, daha sonra 3+1 ve 2+1 konutlar için devam etti. TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Düzce Belediyesi işbirliğiyle yapılan konutların kura çekimi noter huzurunda gerçekleşti. Belediye tarafından hazırlanan liste ile ön alım hakkına 110 kişi dahil edildi. Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından satış işlemleri gerçekleştirilecek. Kalan konutlar içinse TOKİ tarafından ihale açılacak. TOKİ ilan yoluyla satış tarihini ve koşullarını açıklayacak.


 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs