MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
7 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Ticaret Odası Üyelerine Safir Kolejinden Büyük Destek

​​​​​​​Safir Koleji ile Ticaret ve Sanayi Odası arasında "Eğitim-Öğretim İşbirliği Protokolü" imzalandı.

26 Eylül 2019 Perşembe 21:11
Okunma
Ticaret Odası Üyelerine Safir Kolejinden Büyük Destek

Safir Koleji ile Ticaret ve Sanayi Odası arasında “Eğitim-Öğretim İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin ve Safir Koleji Kurucusu Dr. Cemil Keskin arasında imzalanan iş birliği protokolünde Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Safir Koleji Düzce Kampüsü yetkilileri de hazır bulundu.

İmza töreninde konuşma yapan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin, Safir Koleji’nin Düzce’de nitelikli eğitimin adresi olduğunu, Düzce’nin gelişimine ve kalkınmasına katkı sağladığını vurgulayarak, Düzceli anne babalar nezdinde büyük bir itibar elde ettiğini ifade etti. Ayrıca başarılı çalışmalarından dolayı Safir Koleji ailesine teşekkür etti.

Safir Koleji Kurucu Genel Müdür Dr. Cemil Keskin yaptığı konuşmada; Düzce Valiliği, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Üniversitesi, Düzce Belediyesi ve benzeri kurumlarla yapılan işbirliği protokolleriyle Düzce’nin eğitim ve kalkınmasına nitelikli bir katkı sağladığını ifade etti. Keskin, “Düzce Üniversitesi ile uygulanan Safir Koleji Çocuk Üniversitesi etkinlikleri ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile yapılacak, eğitimde işbirliği programı ile Düzceli çocuklar İngilizce’yi akıcı konuşabilecek, yazılım ve kodlamada ustalaşacak, akademik başarıyı da üst seviyelere çıkacaktır.” dedi.

Ayrıca Dr. Cemil Keskin, İstanbul’daki uluslararası tecrübeleriyle Düzceli çocukların uluslararası bir ufuk kazanacaklarını Düzce’yi dünyanın her yerinde temsil edecek donanıma sahip olacaklarını belirtti.

İmza töreninin ardından karşılıklı tebriklerle program sona erdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.