MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
9 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Tein Teknoloji Hizmete Açıldı

Tein Akademi ve Business Lounge hizmete açıldı.

08 Eylül 2023 Cuma 12:30
Okunma
Tein Teknoloji Hizmete Açıldı

Yapay zekadan, metaverse bankancılığa, sanal gerçeklikten siber güvenliğe kadar pek çok alanda uzman kadrosuyla hizmet veren Tein Akademi ve Business Lounge hizmete açıldı.

Yazılım sektöründe öncü bir firma olmak için yola çıkan TEİN Teknoloji, görkemli bir açılış ile faaliyetine başladı. Tein Teknoloji’nin açılışına Düzce Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Düzce Teknopark bünyesinde faaliyet gösteren Tein Teknoloji, Bolu ve İstanbul illerinde de faaliyet göstermekte olup, İngiltere, Almanya ve Hollanda başta olmak üzere birçok ülkeye bilgi teknolojileri alanında hizmet vermektedir.

Tein Teknoloji’nin açılışında konuşma yapan Tein Teknoloji yönetim kurulu başkanı İbrahim Aydın, Düzce’nin çok stratejik bir il olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti. “Düzce’ye 2020 yılında geldim, Malatyalıyım. Düzce çok stratejik bir yer. İstanbul ve Ankara arasında hem İstanbul’a hizmet edilebilecek hem de Ankara’ya hizmet edilebilecek konumda bir yer olduğu için özellikle seçtim. Buraya ilk geldiğimde çok üzücü problemlerle karşılaştım. Üniversite’de yaklaşık 200’e yakın öğrenciyle mülakat yaptım ve çoğunda hayal problemi gördüm. Arkadaşlarımız genelde Düzce’de bir fındığımız var, çokta fazla faaliyete gerek yok gibi düşüncelere sahipler. Biz geleceğimiz gelecek nesillere bırakacağız. Bu vatanımızı, milletimizi onlara emanet edeceğiz. Tein’de yeni teknolojileri gençlerle buluşturacağız. Şu anda 70 kişilik bir aileye sahibiz. Farklı farklı bankalara farklı farklı teknolojiler üreterek çözümler sağlıyoruz. Başarılı projelere imza atan tein Teknoloji Mobil Ödeme Sistemleri, E-Ticaret, Ulaştırma ve Telekomünikasyon, enerji sektörlerine ve sanal gerçeklik projelerine yatırım yapmaya devam etmektedir.”

Tein Teknoloji’nin Yönetim Kurulu üyesi Burcu Parlak, Tein grup olarak şirketin asıl sahibinin çalışanlar olduğunu vurgulayarak, “2024 yılında borsaya açıldığımızda şirketimizin asıl sahibi ve bizlerle uzun yol yürüyen personelimize hisse vermeyi ve birlikte büyümeyi hedeflemekteyiz.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından program şirketin Akademi ve Business Lounge alanlarının gezimi ile sona erdi.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.