MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
26 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Taraflar Sma Hastasına Bağış Şartıyla Uzlaştı

Tehdit Ve Basit Yaralama Soruşturmasında Taraflar Sma Hastasına Bağış Şartıyla Uzlaştı

16 Mart 2022 Çarşamba 18:17
Okunma
Taraflar Sma Hastasına Bağış Şartıyla Uzlaştı

Düzce’de hakkında hakaret, tehdit, basit yaralama, kişilerin huzur ve sükununu bozma suçlarından soruşturma başlatılan şahıs ile müşteki, SMA hastasına bağış yapmak suretiyle uzlaştı.

Düzce’de yaşayan İ.Ç. isimli şahıs, kız kardeşini sosyal medya üzerinden mesaj atarak rahatsız eden B.E. ile konuşmak için ikametine gitti. Taraflar arasında yaşanan tartışmada B.E., İ.Ç.’ye hakaret ve tehditte bulunup yumruk attı. İ.Ç.’nin şikâyeti üzerine B.E. hakkında 'hakaret, tehdit, basit yaralama, kişilerin huzur ve sükununu bozma' suçundan soruşturma başlatıldı. Soruşturma dosyasının Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaşma Bürosuna gönderilmesinin ardından uzlaştırmacının yaptığı görüşmede müştekiler İ.Ç. ve S.Ç., şüpheli B.E.’nin SMA hastası Lina Çulha adına başlatılan bağış kampanyasına bin lira bağış yapması koşuluyla uzlaşabileceklerini belirtti.

Uzlaştırmacı ile yaptığı görüşme sonucunda B.E., bağışta bulunmayı kabul ederek, yardım hesabına bin TL bağışta bulundu. Bunun üzerine dosyada uzlaşma sağlandı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.