MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

DOSKİM Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

01 Şubat 2024 Perşembe 11:15
Okunma
Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Düzce Organize Sanayi Bölgesi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilecek olan Düzce Organize Sanayi Korumalı İş Merkezi (DOSKİM) Tanıtım Toplantısı, DOSKİM projesindeki paydaş kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Oya Kocaman, Düzce 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Karaman, Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın, Düzce İş-Kur İl Müdürü Ferhat Acar ile paydaş kurumların yetkilileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Düzce TSO Meclis Başkanı Tanju Acar, son birkaç yıldır üzerinde çalıştıkları DOSKİM Projesinin bu dönemde tüm il protokolü tarafından yoğun şekilde destekleniyor olmasının mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını belirtti. Acar, dünyanın farklı yerlerinde ve ülkemizdeki örnekleri incelediklerini, Manisa’da kurulu olan Zihinsel Engelliler Korumalı İş Merkezi modelinin Düzce için en ideal örnek olduğunu söyledi. Tanju Acar konuşmasının devamında; “Engelli tabirinin velileri ve dezavantajlı gençlerimizi rahatsız ettiğini gördük. Bu nedenle projenin henüz en başında bu ibareleri kullanmamaya karar verdik. Projenin en başında sınırsız destek veren başta Yönetim Kurulu Başkanımız Erdoğan Bıyık, Yönetim Kurulumuz, Sayın Valimiz Selçuk Aslan, Sayın Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü ve tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Projenin taslak sunumunu gerçekleştiren Düzce TSO Genel Sekreter Yardımcısı Engin Çavuş, Düzce Organize Sanayi Bölgesi içerisinde tahsis edilecek alan üzerine geliştirilecek olan projeye uygun olarak başlangıçta 500 m2 kapalı alanda başlamak üzere bir yapılanma planlandığını söyledi. Çavuş, kamu kurumlarından projede aktif görev almak üzere paydaşlara ihtiyaç duyduklarını belirterek, gerek Düzce Valisi Selçuk Aslan’ın, gerekse Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün projenin en kısa zamanda neticelenmesi konusunda büyük destek sağladıklarını da sözlerine ekledi.

Programın devamında kamu kurumlarının projeye sunabilecekleri destekler görüşülürken aynı zamanda proje hazırlama ve yürütmede rol alacak proje ekibi de oluşturuldu.

Toplantının son bölümünde proje ekibi tarafından çalışmalara başlanması ve Şubat ayı içinde projelendirme kısmının tamamlanması konusunda fikir birliğine varıldı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.