MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
24 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Suç Üstü Yakalandılar

Düzce’de Kumarhane Operasyonunda 9 Kişi Yakalandı

08 Aralık 2020 Salı 17:12
Okunma
Suç Üstü Yakalandılar

Suç üstü yakalanan şahıslara para cezası kesildi

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde emniyet müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği kumarhane operasyonunda 9 kişi yakalandı. Şahıslara maske, mesafe, kısıtlama kuralını ihlal ettikleri ve kumar oynadıkları için para cezası kesildi.

Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe merkezi ayazlı mahallesinde bulunan bir ikamette kumar oynandığı ihbarı aldı. Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan arama kararı sonrasında ikamette yapılan aramada çeşitli tarihlere ait gelir ve gider kazanç miktarlarını ve poker yazılı olan defter, aynı defter içerisinde oyun oynandığını belirtir rakamlar bulunan yaz boz kağıtları, oyun kağıtları, oyun pulları ele geçirildi. İkamet sahibine kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem başlatıldı. Ayrıca ikamette 9 kişinin maske takmadıkları ve mesafe kurallarına uymadıklarından, sokağa çıkma yasağına ihlal, maske ve mesafe kurallarına uymamak ve kumar oynamaktan idari işlem yapıldı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.