MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Sözleşme İmzalandı

Düzce Üniversitesi Çevre Alanında Bir İş Birliği Sözleşmesine Daha İmza Attı

09 Kasım 2018 Cuma 21:18
Okunma
Sözleşme İmzalandı

Çevre alanında Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı konusunda ihtisaslaşan Düzce Üniversitesi, konuya ilişkin yeni bir işbirliği sözleşmesine daha imza attı. Düzce’de faaliyet gösteren 8 Ar-Ge merkezinden biri olan Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. Tic. A.Ş. ile Düzce Üniversitesi arasında, tarımsal atıkların inşaat sektöründe kullanımına yönelik iş birliği sözleşmesi imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde işbirliği sözleşmesine, Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Fibrobeton adına da Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Yetişener ve Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Maraşlı imza attı.

İmzalanan işbirliği sözleşmesi, Fibrobeton Yapı Elemanları San. İnş. Tic. A.Ş. ile Düzce Üniversitesi arasında, yapı kimyasallarının geliştirilmesi ve inşaat atıklarının geri dönüşümü konularında yürütülecek ortak Ar-Ge ve Ür-Ge faaliyetlerine hukuki dayanak sağlıyor.

Toplantıda ayrıca, Düzce Üniversitesi Teknoloji Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve Fibrobeton işbirliği ile yürütülecek olan, tarımsal atıklardan elde edilen nano fiberlerin kullanıldığı betonların 3-boyutlu yazıcılarla yazılmasına yönelik, TÜBİTAK 1505 projesinin de sözleşmesi imzalandı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.