MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
6 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Şengüloğlu, “Düzcemizle Herhangi Bir Bağı Olmayan Talihsi Aday”

AK Parti İl Başkanı Şengüloğlu’ndan CHP Milletvekili adayına sert cevap

28 Nisan 2023 Cuma 19:45
Okunma
Şengüloğlu, “Düzcemizle Herhangi Bir Bağı Olmayan Talihsi Aday”

AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’ndan, CHP Düzce Milletvekili adayı Talih Özcan’ın AK Parti’nin bu saatten sonra sunacağı hiçbir şey kalmamıştır şeklindeki açıklamasına sert cevap.

Talih Özcan’ın Düzce’ye yabancı olduğunu belirten Başkan Şengüloğlu “Düzce CHP Milletvekili adayı Talih Özcan dernek ziyaretleri sırasında ; “AK Parti’nin bu saatten sonra sunacağı hiçbir şey kalmamıştır” şeklindeki açıklamasını amatörce buluyor ve esefle kınıyorum.

Düzce’mizle herhangi bir bağı olmayan talihsiz aday, Talih Özcan şehrimize yabancı olduğu kadar memleket meselelerine de yabancı olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti Hükümetlerimizin 20 yılda ülkemize kazandırdığı kazanımlar, kişi başına düşen milli gelirdeki artış rakamları ortadadır. Altını çizerek söylüyorum. Lider masa başında değil iş başında belli olur.

AK Partimizin ülkemize kazandırdıklarını hiçbir zaman kabullenemeyen zihniyetin ithal adayı ‘talihsiz Bey’in şehrimize hiçbir katkı da bulunamayacağı, gibi CHP liderinin paylaştığı hayali filmleri izleyerek siyaset yapmaya çalışıyor.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayal ettiği bağımsız Türkiye hayallerini bir bir hayata geçiren, Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın ülkemize kazandırdıklarını izlemesini tavsiye ederim. Bağımsız Türkiye yolunda Kandille yaptıkları ortaklığı güzel şehrimiz Düzce’mize anlatamayan ve şehrimize anlata bileceği hiçbir şey olmayan ithal aday talihsiz bey konuyu başka yerler çekmeye çalışıyor.

Kedisine tavsiyem, Dünya lideri Cumhurbaşkanımızın 20 yılda ülkemize kazandırdıklarını büyük boyutla izlesin. Bunları izlemeye vakti yetmeyeceğini düşünürsek son on beş günde açıklanan müjdeleri izlemesi kafi olacaktır.

Son olarak halkımız bu zihniyetin, ülkemize kazandıracağı hiçbir şey olmadığının farkındadır. Zaten bu zihniyet her zaman yapılan yenilikleri kabullenememe, aşağıya çekmeye çalışma gibi bir siyasi anlayışa sahip.

Bizler ise 2023 hedeflerimize doğrultusunda, 2053 ve 2071 vizyonumuza uygun bir Türkiye’yi milletçe el ele inşa edeceğimize yürekten inanıyorum.

Kendisine tavsiyem bizleri izlemeye devam etsin…” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.