MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
25 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Semih Cemşit Ankara’da

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da İl Başkanlarıyla Bir Araya Geldi.

08 Aralık 2021 Çarşamba 15:08
Okunma
Semih Cemşit Ankara’da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da il başkanlarıyla bir araya geldi. Düzce İl Başkanı Semih Cemşit’inde katılım sağladığı toplantıda, 81 il başkanının sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu bu kapsamda notlarını aldı.

Parti genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı yaklaşık 4 saat sürerken, toplantıda CHP Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurtdışı Örgütlenmelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’de hazır bulundu.

Semih Cemşit toplantı hakkında şunları kaydetti.

‘’Toplantıda sayın genel başkanımıza sel felaketi yaşayarak evlerini kaybeden Esmanım,Yenice,Dilaver ve Uğurlu Köylülerinin yaşadıkları mağduriyetler noktasında  hazırladığımız raporu sundum. Kendisi konuyla alakalı bir komisyon kurulacağını ve bölgeye araştırma yapmak için bir heyet göndereceğini aktardı. Ayrıca sayın Kılıçdaroğlu toplantıda sandık sorumlularına da dikkat çekerek, seçim güvenliği için çalışmalara hız verileceğinin altını çizdi.’’

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.