MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
4 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Selami Savaş, projelerini tanıttı

Selami Savaş, pazaryerinde projelerini tanıttı

14 Mart 2024 Perşembe 16:15
Okunma
Selami Savaş, projelerini tanıttı

AK Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, pazaryerinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek projelerini tanıtarak, hedeflerini anlattı.

31 Mart seçimlerinde Yığılca’da Ak Parti’nin adayı seçilen Selami Savaş, aday seçilmesinin ardından bir an olsun boş durmuyor. Yığılca ve Yığılcalı vatandaşlar için sürekli olarak çalışan ve birbirinden büyük projeler hazırlayan Başkan Adayı Selami Savaş, her fırsatta projelerini vatandaşla paylaşıyor. Geliştirdiği devasa pazaryeri projesini tanıtmak için Yığılca pazaryerini ziyaret eden Başkan adayı Selami Savaş’a; Ak Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk ve Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’da eşlik ederek başkan adayının ve hedeflediği projelerinin destekçisi olacaklarının mesajını verdiler.

AK Parti düzce Milletvekili Ercan Öztürk ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, Başkan adayı Selami Savaş’ın destekçi olduklarını, hedeflediği projelerin bir hayal ürünü değil aksine tamamen gerçekçi olduğunu ve bu doğrultuda Savaş’ın önündeki tek engelin 31 Mart seçimleri olduğunu vurguladı.

Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş ise, ‘’Bugün Milletvekilimiz Ercan Öztürk ve İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu ile birlikte teşkilat üyelerimizle birlikte pazaryerimizdeki vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımızı ziyaret ettik. Vatandaşımızın çilesi bizim derdimiz. Dertlere derman bulmaya geliyoruz. 1 Nisan’dan sonra buralardaki değişimi herkes görecek inşallah.’’ ifadelerini kullandı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.