MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Selami Savaş, Mazbatasını Aldı

Yığılca Belediyesi’nde devir teslim töreni gerçekleşti

05 Nisan 2024 Cuma 12:45
Okunma
Selami Savaş, Mazbatasını Aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde Yığılca’nın yeni Belediye Başkanı seçilen Selami Savaş, düzenlenen devir teslim töreni ile mazbatasını alarak görevine başladı.

Yığılca’nın ve AK Parti’nin en genç Belediye Başkanı Selami Savaş, Yığılca Belediyesi Toplantı Salonunda büyük bir katılım ile gerçekleştirilen devir teslim töreninde mazbatasını alarak göreve başladı. Düzenlenen törene AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, AK Parti Yığılca İlçe Başkanı Oktay Uğurlu, Yığılca eski Belediye Başkanı Rasim Çam, Yığılca eski Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, STK temsilcileri, teşkilat üyeleri ve çok sayıda Yığılcalı vatandaş katılım sağladı.

Devir teslim töreninin açılış konuşmasını yapan eski Belediye Başkanı Rasim Çam , Kıymetli Yığılcalı hemşerilerim 31 Mart Yerel seçimlerini Yığılca’mıza yakışır bir şekilde tamamladık. Gerçekleştirilen seçim sonucunda AK Parti Adayımız Selami Savaş, vatandaşımız tercihi ile belediye başkanı seçildi. Başkan Savaş’ın, belediyemizi, Yığılca’mızı başarılı bir şekilde ileriye taşıyacağına ve hizmet anlamında rahatlatacağına inancım tam. Başkanımıza görev sürecinde başarılar diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

Çam konuşmasının ardından Yığılca Belediyesi personellerine ve çalışma arkadaşlarına görevlerindeki başarılarından dolayı çiçek ve plaket takdim ederek personellerden ve vatandaşlardan helallik istedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, belediyeciliğin bir bayrak yarışından ibaret olduğunu ve Başkan Selami Savaş’ın bu bayrağı başarılı bir şekilde en ileriye taşıyacağından hiç şüphesi olmadığını dile getirdi.

 Başkan Şengüloğlu, “Rasim Başkan bizim çok değer verdiğimiz ağabeyimiz. Kendisi 5 sene süresinde tertemiz bir belediye başkanlığı yürüttü. Şimdide bu bayrağı Selami Başkanımız taşıyacak inşallah. Onun adına da hayırlı olsun. Eminim ki bu bayrağı Rasim Başkanımın bıraktığı yerden alarak daha da yukarılara taşımak için canla başla çalışacaktır. Gençliğinin vermiş olduğu dinamizm ile inşallah Yığılca’mızı iyi noktalara getirecektir. Yeni dönemin Yığılca’mız ve Selami Başkanımız adına hayırlara vesile olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş’ın seçim vaadi olarak belirlediği projeler hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, gerek bakanlıklar nezdinde gerek yerelde hep beraber ne gerekiyorsa yapacaklarını ve Selami Başkanın gençliğinin enerjisi, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’in tecrübesi ve kendilerinin de katkılarıyla Yığılca’ya getirilebilecek her türlü hizmeti getireceklerinin sözünü verdi.

Düzenlenen devir teslim töreninde son olarak söz alan Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, “Öncelikle bizlere Türkiye’nin en genç belediye başkanlığı gururunu yaşatan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bizleri bu göreve layık gören Yerel Yönetimler Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’a, Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’e, Kadın Kolları Genel Başkanımız ve Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir’e, Düzce Milletvekilimiz Ercan Öztürk’e, Düzce İl Başkanımız Hasan Şengüloğlu’na ve il teşkilatımızın her bir kademesindeki değerli dava arkadaşlarıma, İlçe Teşkilat Başkanımız Oktay Uğurlu’ya ve ilçe teşkilatımızın her bir kademesindeki değerli dava arkadaşlarıma, çok kıymetli eşime, çok kıymetli aileme, bizimle beraber gece gündüz çalışan 2 İGM üyelerimize ve ailelerine, bu uğurda bizlere destek olmak amacıyla durmadan çalışan dava arkadaşlarımıza çok ama çok teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinin ilçemize, ilimize, ülkemize ve en önemlisi milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizleri sandıktan zaferle çıkaran ve bu gururu yaşatan, tüm Yığılcalı hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Bayrak yarışı görevini bugün itibarıyla devraldık. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan ilerleyerek bu şehrin her bir noktasında gerçek belediyeciliği; gönül belediyeciliğini ilçemizle buluşturacağız. Canla başla çalışarak ilçemizi, ilimizin parlayan yıldızı haline getireceğiz. Bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen her zaman yanımızda olan siz değerli hemşerilerimize layık olabilmek için ben ve ekibim durmadan, yorulmadan ve usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimize en kısa zamanda başlayıp, bu hizmetleri 5 yıl içerisinde Yığılca’ya kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Yığılca’da yapılacak çok büyük işlerimiz ve sorumluluklarımız var. Yığılca’mızı bölgemizin markası haline getireceğiz. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın.’’ sözlerini kullandı.

Düzenlenen merasim, Mazbata teslim töreninin gerçekleştirilmesinin ardından son buldu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.