MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Selami Savaş, Bakan Şimşek’le görüştü

Savaş’ın Projesine Maliye Bakanından Destek Sözü

25 Mart 2024 Pazartesi 11:15
Okunma
Selami Savaş, Bakan Şimşek’le görüştü

Ak Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile görüştü.

Bir takım temaslarda bulunmak için Düzce’ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ak Parti Düzce İl Başkanlığını ve Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Ak Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş ile de görüşen Bakan Şimşek, Yığılca ve seçim çalışmaları hakkında Başkan Adayı Savaştan bilgi aldı.

Ak Parti Düzce İl binasında gerçekleştirilen istişarelerde Başkan Adayı Selami Savaş, Yığılca için hazırladığı dev yatırım projelerini Bakan Şimşek’e sundu ve 31 Mart seçimlerini Yığılca’da kazanmaları durumunda destek beklediklerini iletti.

Bakan Şimşek, özellikle kapalı pazaryeri ve millet bahçesi projelerini çok beğendiğini ve bakanlık olarak her türlü desteği kendilerine vereceklerini Başkan Adayı Savaş’a iletti.

Yığılca için durmadan üşenmeden sürekli projeleri ve hedefleri ile gelişimi hedefleyen Başkan Adayı Selami Savaş, hazırladığı dev yatırım projeleri için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten destek garantisi alarak projelerin hayal ürünü olmadığını ve seçimleri kazanması ile birlikte Yığılca’ya seviye atlatacağını bir kez daha kanıtladı.

Gerçekleştirilen istişarelere ilişkin konuşan Ak Parti Yığılca Belediye Başkan Adayı Selami Savaş, “Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek ile İlçemize yapacağımız Kapalı Pazaryeri ve Millet Bahçesi projelerimizin finansmanı için desteklerini istedik. İlçemize verdiğimiz her sözün yapılması için takipçisi olacağız. GençlikAşkıyla, ilçemizde gerçek belediyecilik anlayışını yansıtacağız. 1 Nisan sabahında 5 yıl dolu dolu hizmet ve eser yılı ilan edeceğiz. Yaparsa Ak Parti yapar” ifadelerini kullandı.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.