MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Şehit Astsubay Çavuş Metin Uysal Başsağlığı Mesajı

26 Temmuz 2016 Salı 21:11
Okunma
Şehit Astsubay Çavuş Metin Uysal Başsağlığı Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Diyarbakır Silvan'da Silvan barajına PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen roketatarlı saldırıda Düzceli Astsubay Çavuş Metin Uysal’ın şehit düşmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce’ye son bir yıl içinde dördüncü şehit haberinin gelmesinin kendilerini ve Düzceli hemşehrilerini üzdüğünü kaydederek “ Ülkemiz son günlerde çok zorlu süreçlerden geçiyor. 40 yıldır mücadele ettiğimiz PKK terör örgütünün yanına Fettullahçı terör örgütü de eklendi. PKK terör örgütünün hain saldırılarına darbe girişimi ile tarihe kara leke olarak kazınacak diğer bir hain darbe girişimini yapan Fettullahçı terör örgütüne, milletimiz gereken cevabı vermiştir.

Devletimiz ve milletimiz, bu iki kalleş terör örgütlerine en güçlü şekilde cevabı vermiş ve vermeye de devam ediyor. Ülkemizin istikrarına ve büyümesine göz dikenlerin hevesleri kursağında kalacaktır. Bölücü terör örgütü ile FETÖ örgütü yaptıklarının bedelini ağır şekilde ödeyeceklerdir. Ancak şunu da belirtmek isterim ki milletimizin feraseti ve dik duruşu bu zor günleri en kısa sürede atlatacağımızı gösterdi. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi belirlediğimiz hedeflere taşıyacağız. Milletimizin desteği ve gücü bizi daha çok çalışmaya itmektedir.

Bizleri acıya sevk eden Yığılcalı Astsubay Çavuş Metin Uysal’ın şehadet şerbetini içtiği haberi bizleri bir kez daha üzmüştür. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve hemşehrilerimize sabırları diliyorum. Başımız Sağolsun” diye konuştu.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.