MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Şehidimize Başsağlığı Mesajı

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 10 asker ile birlikte Düzce’nin Yığılca ilçesinden şehit olan kahraman Jandarma Er Erkan Özdemir’in de şehit olmasının acılarını katladığını kaydetti.

10 Ekim 2016 Pazartesi 19:58
Okunma
Şehidimize Başsağlığı Mesajı


AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesindeki Durak Jandarma Karakolu önünde bomba yüklü aracın PKK'lı teröristlerce patlatılması sonucu meydana gelen saldırıda, 10 asker ile birlikte Düzce’nin Yığılca ilçesinden şehit olan kahraman Jandarma Er Erkan Özdemir’in de şehit olmasının acılarını katladığını kaydetti.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesindeki Durak Jandarma Karakolu önünde bomba yüklü aracın PKK'lı teröristlerce patlatılması sonucu meydana gelen saldırıda, 10 askerimizin şehit edilmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı. Düzce’nin Yığılca ilçesi Aydınyayla köyünden olan Jandarma Er Erkan Özdemir’in de 10 şehit askerin arasında olmasından dolayı Düzcelilerin yüreklerine bir kez daha ateş düştüğünü kaydeden İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Terörle mücadelemiz hiç durmadan, tek bir teröristin kalmayana kadar devam edecek. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak, huzurunu kaçırmak için uğraş veren kalleş terör örgütlerinin hepsinin inlerine giriyoruz ve onları bulundukları bataklıkları da kurutacağız. Türkiye Cumhuriyetinin istikrarına ve kardeşliğine kastedenlerin hepsi, hak ettiklerini en ağır şekilde alacaktır.
Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan 10 askerin içinde Yığılca ilçemizden kahraman askerimiz Erkan Özdemir’in de olması üzüntümüzü katlamıştır. Kahraman askerimize Mevla’m cennetinde cemaliyle karşılayacak.
Hiçbir güç, hiçbir hain terör örgütü Türkiye’ye diz çöktüremeyecektir. Bu menfur saldırıların hesabını soracağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın
Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize ve Yığılcalı şehidimiz Jandarma Er Erkan Özdemir’e Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabırlar temenni ediyorum” ifadelerinde bulundu.
 
 
 
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs