MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Seçmenin Caymaz’a Güveni Tam

Tekstil Çalışanları ve İş Merkezi Sakinleri İle Buluştu

23 Mart 2024 Cumartesi 21:15
Okunma
Seçmenin Caymaz’a Güveni Tam

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, seçim çalışmaları kapsamında Ayteks Tekstil, Duman Tekstil ve Pak Ekizceli iş merkezini ziyaret etti. Çaldığı her kapıda teveccühle karşılanan Caymaz, şehrin ekonomik ve ticari potansiyelini en üst seviyede kullanarak Düzce'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için projelerini anlatmaya devam ediyor.

DEVA Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Murat Caymaz, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler için çalışmalarına devam ediyor.

Yerel ve mahalli idareler seçimlerine artık sayılı günlerin kaldığı bu kritik süreçte vites yükselten Caymaz, Düzce'nin iş dünyasıyla yakın temas halinde olmaya devam ediyor. Caymaz, şehrin ekonomik ve ticari potansiyelini en üst seviyede kullanarak Düzce'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmeyi hedefliyor.

Düzce’de tekstil alanının önemli işletmelerinden ve dünya markalarına üretim yapan Ayteks Tekstil, Duman Tekstil’i ziyaret eden Caymaz, şehrin ekonomik dinamiklerini ve iş dünyasının beklentilerini yakından inceledi. İşletme sahipleri ve çalışanlarıyla bir araya gelerek, sektördeki mevcut durumu değerlendirdi.

Fabrikalarda üretim süreçleri ve istihdam konuları üzerine yapılan görüşmelerde Caymaz, işletmelerin karşılaştığı sorunları dinlerken, Düzce için hazırladığı projeler hakkında da bilgiler verdi.

Ardından Pak Ekizceli iş merkezini ziyaret eden Caymaz, işletme sahipleri ve esnaflarla bir araya gelerek, ticaretin ve iş dünyasının güncel meselelerini konuştu. İş merkezinde gerçekleştirilen ziyarette Caymaz, iş merkezi sakinleri ile tek tek selamlaşarak çalışmalarında başarılar diledi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.