MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
19 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Seçkin’den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Erkan Seçkin, Düzce Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

22 Mart 2023 Çarşamba 21:15
Okunma
Seçkin’den Gazeteciler Cemiyetine Ziyaret

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Erkan Seçkin, Düzce Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.

AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Erkan Seçkin ve Düzce’nin tanınan simalarından Zekeriya Korkmaz, Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Aynı zamanda Düzce Gazeteciler Cemiyeti’ne sponsorluk desteği de veren Seçkin, yeni yönetime başarılar dileyerek “Gazetecilerin bir arada olması Düzce’nin lehine olacak bir durum. Bu durumda hem iş insanları hem siyasiler hemde Düzceliler kazanacaktır. Ben yıllardır siyasetle uğraşan ve halen savunma sanayi alanında faaliyet gösteren bir şirketin üst düzey yöneticiliğini yapıyorum. Bu bir mücadele, bir yarış. Bu mücadele ve yarış sonunda bize milletimize hizmet etme şansı tanınırsa, bizde Düzcemize hizmet etmek istiyoruz. Edindiğim tecrübeleri Düzce’ye yansıtacağım. Bu benim üçüncü aday adaylığım. Mutluyum, gururluyum. İnşallah bu aday adaylığı süreci adaylığa dönüşür. Küçük yaşta başladığım siyasi hayatıma inşallah milletvekilliği ile taçlandırmak istiyorum. Yapacaklarımı ben biliyorum. Ankara’yı tanıyorum, siyaseti tanıyorum, bürokrasiyi tanıyorum. Devleti tanıyorum. İnşallah bu avantajlarımı Düzce’ye döndürmek için elimden geleni yapacağıma inanıyorum” dedi.

Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İslam Keleş ise Seçkin’e başarılar dileyerek ‘Biz cemiyet olarak başarılı her insanın arkasında olmaya devam edeceğiz. İnşallah Düzce için başarılı ve güzel hizmetler yaparsınız” ifadelerini kullandı.

Erkan Seçkin kimdir?

1972 yılında Düzce’de dünyaya gelen Erkan Seçkin, ilk, Orta ve Lise eğitimini Düzce’de tamamladıktan sonra  Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesine gitti. Eş zamanlı olarak Costarika işletme üniversitesinden iş yönetimi Lisans eğitimi tamamladı. Siyaset hayatına 1996 yılında Anavatan Partisi’nde Gençlik Kollarında başlayan Seçkin 1997 de Düzce ilçe Gençlik kolları ilçe başkanı 1998 de Bolu il Gençlik kolları başkanı olarak atandı 2001 yılında Gençlik Kolları Genel Başkan vekilliğine akabinde Anavatan Partisinde  2002 de Gençlik kolları Genel Başkanlığı görevi ile birlikte MKYK üyeliği  teşkilat, seçim işleri başkan yardımcılığı görevlerinde de bulundu 2007 yılında Demokrat Parti’nin Düzce 1. sıra Milletvekili adayı gösterilen Seçkin, seçim sonrasında Demokrat Partinin Genel İdare Kurulu Üyesi ve teşkilat başkan yardımcısı görevlerinde  bulundu. Aktif siyasette  kısa bir ara veren Seçkin, 2015 yılı itibariyle AK Parti’de siyasete yeniden başladı. 2015 ve 2019 Genel seçimlerinden Düzce milletvekili aday adayı olan Seçkin, siyasetin yanı sıra iş hayatında birçok firmada yöneticilik yaptı. Başarılı bir iş insanı olan Seçkin, Savunma Sanayi Teknolojilerinin önde gelen kuruluşlarından olan ve 5 ülkede ortaklığı bulunan, 60 ülkeye ihracat yapan iş Makinaları alanında'da16 bin  adet yedek parça üretimi bakımından  dünyanın en büyük 3. tedarik firması olan ASSAN ASP’de Genel Koordinatör olarak görev yapıyor.  Seçkin aynı zamanda bir çok sicil toplum kuruluşunda yöneticilik ve başkanlık yapmıştır halen Düzcespor yönetiminde Başkan vekili olarak da görevine devam etmektedir.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.