MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Safir Okullarında %30 İndirim

Düzce TSO Üyelerine Safir Okullarında %30 İndirim

01 Mart 2024 Cuma 11:15
Okunma
Safir Okullarında %30 İndirim

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Safir Okulları’yla yapmış olduğu protokol ile Düzce TSO üyelerinin Safir Okulları’nda %30 indirim avantajına sahip olacak.

Düzenlenen imza törenine Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Başkan Yardımcısı Cemal Aksan, Meclis Başkanı Tanju Acar, Meclis Başkan Yardımcıları Metin Topal ve Murat Taştepe, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Ali Gelinoğlu ve Rıza Yıldız, Düzce Safir Okulları Koleji Kurucusu Dr. Cemil Keskin ve Düzce Safir Okulları Kurucu Ortağı Murat Ayyıldız katıldı.

İmza töreninde konuşan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Üyelerimizin farklı sektörlerden oluşabilecek ihtiyaçlarına daha makul rakamlara ulaşabilmeleri için birçok kuruluş ile protokoller imzalıyoruz. Bugün de Safir Okulları ile %30 indirimi kapsayan önemli bir protokol imzaladık. Protokolün üyelerimize ve Safir Okulları’na hayırlar getirmesini diliyoruz”

İmzalanan protokole göre Düzce Safir Okulları, Eğitim Giderleri üzerinden Düzce TSO üyelerine %30 indirim ve 1+9 taksit olanağı sağlayacak. Peşin ödemelerde ise %30 indirimin üzerine ayrıca indirimler uygulanacak.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.