MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
17 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Saadet Partisinden Birlik Beraberlik Ziyaret

18 Temmuz 2016 Pazartesi 21:18
Okunma
Saadet Partisinden Birlik Beraberlik Ziyaret

Saadet Partisi Düzce İl ve İlçe Teşkilatları Başkanları, 15 Temmuz Darbe girişiminden Milli İradeye destek çıkmak için AK Parti Düzce İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Hikmet Keskin ile görüştü.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Saadet Partisinin destek ziyaretini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, “ Gün birlik ve beraber olma günüdür” dedi. Saadet Partisi 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından mecliste grubu olan partilere ziyaret yapacağını açıklamasından ardından AK Parti Düzce İl Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, siyasi partilerin toplumun önünde olan kurumlar olduğunu ve birlik içinde bu süreci atlatacaklarını kaydetti. Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol ve yönetim kurulu üyelerine Milli İradeye sahip çıktıklarından dolayı teşekkür eden İl Başkanı Hikmet Keskin, “ 15 Temmuz akşamı parti önünde de Anıtpark meydanında da bu girişimin parti meselesi olmadığını tüm siyasi partileri ve milletimizi ilgilendirdiğini beyan etmiştim. Tüm siyasi partilerimize ve STK’larımıza çağrıda bulunarak hep birlikte cuntacılara karşı gücümüzü göstermemiz gerektiğini söyledim. Saadet Partisi ve diğer partilerin il başkanlarının da demokrasiye sahip çıkmak gerektiğini söylemeleri bizi memnun etmiştir” dedi.

15 Temmuz akşamından itibaren milletin demokrasi nöbetini sürdürdüğünü ve hain cuntacıların cezalarını çekmeden meydanlardan çekilmeyeceklerini belirten İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Bu darbe girişimi daha önceki darbelere benzemiyor. Sivil halkın üzerine silah doğrultan, tanklarla ezen, polislerimizi, askerlerimizi şehit eden ve esir alan bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Ancak milletimiz daha ilk günden itibaren meydanları boş bırakmayarak hem içteki hem de dıştaki cuntacılara önemli bir mesaj verdi. Milletimiz, ‘Sizlerin hesabı varsa Allah’ın da hesabı var” dedi. Kabe-i Muazzamada Türkiye için dualar edildi. Dolayısıyla tüm dünya ülkeleri, Müslümanlar bu cuntacıların iç yüzünü gördü. Milletimiz de yükselen bir kalabalıkla milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkıyor. Biz de onların cezalarını çektiklerini görmeden bu nöbetimizi bitirmeyeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol ise “Milli İrade, demokrasi  ve sağduyu ile çözülemeyecek hiçbir problem yoktur. Bu ülke darbelerden çok çekmiştir. Milli iradenin üzerinde hiçbir güç yoktur. Türk Milleti iradenin yanında yer alarak cuntacıların başarılı olmasının önüne geçilmiştir. Bu süreçte mecliste grubu bulunan partilerimizin acısını paylaşmak istedik. Genel Başkanımız da meclisin bombalanmasının ardından TBMM’ye milletvekillerine giderek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bu darbe girişiminin diğerlerinden farklı olduğunu ilk günden gördük. Sivil insanların üzerine kurşun yağdıranların arkasında Avrupa Birliği ve Amerika bulunuyor. Her zaman söylüyoruz onların merkez üstü de İncirlik’tir. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberlik içinde bu hainlere karşı olacağız. Allah bu ülkeye bir daha 15 Temmuzlar göstermesin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ayrıca milli iradenin yanında duran Düzce Jandarma Alay komutanımız Albay Bilal Güvenir Bey’i tebrik ediyorum” diye konuştu. 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.