MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
21 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

S Plakada Tahdit Uygulamasına Geçilecek

Öğrenci ve Personel servis taşımacılığını içeren S Plaka uygulamasında araç hak sahipliğine ilişkin tahsis işlemlerinden sonra şimdi de servis sınırlaması getiren S Plaka tahdit uygulamasına geçilecek.

04 Ekim 2016 Salı 23:36
Okunma
S Plakada Tahdit Uygulamasına Geçilecek

Öğrenci ve Personel servis taşımacılığını içeren S Plaka uygulamasında araç hak sahipliğine ilişkin tahsis işlemlerinden sonra şimdi de servis sınırlaması getiren S Plaka tahdit uygulamasına geçilecek. Bu yıl uygulamaya geçiren servis yönetmeliğine ilişkin konu Meclis gündemine getirildi. 
Düzce belediyesi tarafından öğrenci ve personel servisinde S plaka tahdidi için çalışmalar yapılıyor. Ulaştırma müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, tahdit için S Plaka hak sahiplerinden ve meslek odalarından konuya ilişkin gelen taleplerin değerlendirildiği belirtildi. Meclis gündemine de alınan konuya ilişkin şu görüşlere yer verildi ‘ 10 Temmuz tarihinde plaka tahsisi uygulamasına başlanışmış olup zaman içinde S plaka tahdidi uygulamasına geçileceği kararı alınmıştı. S plaka tahsisi uygulaması sürecinde S plaka hak sahiplerinden ve ilgili meslek odalarından S plaka tahdidine geçilmesi yönünde de yoğun talepler gelmektedir. İlçe ve belde belediyeleriyle yapılan toplantıda S plaka tahdidi uygulamasına 1 Aralık 2016 tarihinde geçilmesi, plaka tahdidi uygulamasına geçiş için Düzce belediyesince gerekli çalışmaların yapılması kararı alınmıştır.” 
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Güncel 2 gün önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
pekintaş 19 mayıs