MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
29 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Rektör Yeniden Atandı

​​​​​​​Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar 2019-2023 Dönemi Rektörlüğüne Yeniden Atandı

24 Mayıs 2019 Cuma 16:57
Okunma
Rektör Yeniden Atandı

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar 2019-2023 Dönemi Rektörlüğüne Yeniden Atandı

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Düzce Üniversitesi’nin 2019-2023 dönemi Rektörü olarak tekrar atandı.

2015-2019 dönemi Rektörlük görev süresi dolan ve yeni dönem Düzce Üniversitesi Rektörü olarak yeniden atanan Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, 2019-2023 dönemi Rektörlüğüne kendisini layık görev ve onurlandıran başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’na ve üyelerine teşekkür etti.

Düzce Üniversitesi’nin çalışmalarını ve emeklerini takdir ederek kendisini her zaman destekleyen Düzce halkına, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına, Düzce Üniversitesi ailesine ve öğrencilerine şükranlarını sunan Rektör Çakar, bundan sonraki süreçte sorumluluklarının daha da arttığını ifade etti.

Bu güvene layık olabilmek için daha çok çalışacaklarını, 2023 hedeflerine ulaşabilmek için daha büyük bir heyecan ve azimle yola devam edeceklerini vurgulayan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesi’nin nitelikli eğitim-öğretim faaliyetleri, bölgesel kalkınma hamleleri, katma değerli bilimsel çalışmaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle Düzce’nin, bölgenin ve ülkemizin gelişmesi adına bundan önce olduğu gibi tüm kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyon içinde hareket edeceklerinin altını çizdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.