MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
8 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Psikolojik Danışma Hizmeti Başladı

Düzce Üniversitesi’nde Öğrencilere Yönelik Psikolojik Danışma Hizmeti Başladı

30 Eylül 2017 Cumartesi 22:11
Okunma
Psikolojik Danışma Hizmeti Başladı

Düzce Üniversitesi’nde, Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyeleri ve öğrencileri destekli psikolojik danışma hizmeti başladı.

Bireyle Psikolojik Danışma Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirilecek danışma hizmetiyle kişisel,eğitsel, mesleki ve sosyal alanları da kapsayan ağırlıklı olarak ruh sağlığını korumaya ve iyileştirmeye yönelik uygulamalar yapılacak.

Öğretim üyelerinin gözetimi ve süpervizyonluğu eşliğinde gerçekleştirilecek bu ders ile Düzce Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı 4. sınıf öğrencileri eğitim hayatları boyunca kazandıkları bilgi ve becerileri uygulama sahasına dökecekler. Gizlilik ilkesine bağlı, profesyonel bir şekilde yapılacak psikolojik danışma hizmetinde; kaygı, öfke gibi duygularla başa çıkamadığını düşünen, iletişim problemleri yaşayan, potansiyelini keşfetmek ve kendisi hakkında daha fazla farkındalık kazanmak isteyen, kararsızlık problemi yaşayan ve umutsuzluk duygusuna kapılan Düzce Üniversitesi öğrencilerine destek sunulacak.

Bu uygulama kapsamında öğrenciler kendini tanıma, problemlerine yeni bir çerçeveden bakarak onlarla baş etme gibi becerilerini geliştirme fırsatı bulacak.

Düzce Üniversitesi’nden tarafından yapılan açıklamada “Tüm öğrencilerimizi, tamamen ücretsiz olan ve bireysel gelişim adına eşsiz bir fırsat sunan bu hizmetten yararlanmaya davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Bilgi ve İletişim için

Uz. Merve Sayıkoğlu Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Psikolojik Danışma Merkezi, Rektörlük 1. Kat Mediko Sosyal Bölümü. Dahili No: 1377

Arş. Gör. Muhammed Bahtiyar Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD, A Blok no:205, Dahili No: 2457

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.