MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
2 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Protokol İmzalandı

Düzce TSO, Nesibe Aydın Yıldızlar Okulu ile Protokol İmzaladı

11 Ocak 2024 Perşembe 23:45
Okunma
Protokol İmzalandı

Düzce TSO, Nesibe Aydın Yıldızlar Okulu ile Protokol İmzaladı

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Nesibe Aydın Yıldızlar Okulu ile, üye ve personellerinin faydalanabileceği Sosyal İmkanlar ve yan kuruluşlarının imkanlarından %20 indirimle yararlanılmasını kapsayan indirim protokolü imzaladı.

İmza törenine; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar ve Nesibe Aydın Yıldızlar Okulu Yetkilisi Betül Şimşek katıldı.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “İmzalanan protokol ile Düzce TSO üye ve personellerinin Nesibe Aydın Yıldızlar Okulundaki Sosyal İmkanlar ve yan kuruluşlarının imkanlarından %20 indirimle faydalanacaklar. Protokolün üyelerimize ve okulumuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.