MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Protokol İmzaladı

İş Birliği Çerçeve Protokolü İmzaladı

20 Eylül 2023 Çarşamba 23:45
Okunma
Protokol İmzaladı

Düzce Üniversitesi GP Green Power Holding’le İş Birliği Çerçeve Protokolü İmzaladı

Düzce Üniversitesi, GP Green Power Holding Anonim Şirketi ile Ar-Ge faaliyetleri, danışmanlık ve uygulama iş birliğine yönelik çerçeve protokolü imzaladı.

Rektörlük Çalıştay Salonu’nda düzenlenen imza törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, GP Green Power Holding Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şerifoğlu, Düzce Üniversitesi Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Abdurrahim Aydın, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Pınar Sevim Elibol ve GP Green Power Holding Ar-Ge Direktörü Dr. Walid Sufi katıldı.

Protokolü Düzce Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir imzalarken, GP Green Power Holding adına ise Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Şerifoğlu imzaladı.

Protokol; iş birliğini güçlendirmek ve uygulanabilir sonuçların sanayiye aktarımını sağlamaya yönelik olarak Ar-Ge kapsamına giren konularda yapılabilecek ortak çalışmaların çerçevesini belirliyor.

Protokol, TÜBİTAK KOSGEB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, AB projeleri gibi fonlara projeler sunulması, Düzce Üniversitesi akademisyenleri tarafından ilgili firmaya danışmanlık hizmeti verilmesi; Ar-Ge projelerinin kavram geliştirme, teknolojik/teknik ve ekonomik yapılabilirlik etüdü, geliştirilen kavramdan tasarıma geçiş sürecinde yer alan laboratuvar ve benzeri çalışmalar, tasarım, tasarım geliştirme ve tasarım doğrulama çalışmaları, mühendislik ve müşteri prototipi/deneme üretimleri ve tip testlerin yapılması, satış sonrası ürün tasarımından kaynaklanan sorunların çözüm faaliyetleri; lisans çalışması, yüksek lisans ve doktora tezlerinin Ar-Ge projeleri temelinde gerçekleştirilmesi gibi birçok konudaki iş birliği hususlarını kapsıyor.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.