MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
14 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Proje Hazırlama Eğitimi

Düzce TTO Akçakoca’da Proje Hazırlama Eğitimi Verdi

06 Ekim 2016 Perşembe 21:15
Okunma
Proje Hazırlama Eğitimi

Düzce Teknoloji Transfer Ofisi (Düzce TTO) tarafından Üniversitemiz Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ile Akçakoca Meslek Yüksekokuluna yönelik "TÜBİTAK ARDEB Proje Hazırlama Eğitimleri" başlıklı seminer düzenledi.
Üniversitemiz Akçakoca Yerleşkesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen, akademik ve idari personelimizin yoğun ilgi gösterdiği seminerde; Düzce TTO'dan  Dr. Aslı Astarcı, Armağan Yardımcı ve Hande Özer sunumlarını gerçekleştirdiler.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sunumlarda; Ülkemizin bilim ve teknoloji merkez üssü olan TÜBİTAK’a proje başvuru süreçleri, proje içerikleri ve kapsamları hakkında kapsamlı bilgiler paylaşıldı. Uygulamaya yönelik projelerin genele yayılmasının ve toplumun ihtiyaçlarına karşılık gelmesinin önemine değinilen seminerde; yenilikçi, girişimci ve ilerlemeci yaklaşımın özgün projelere yansıyacağının altı çizildi.
Program sonunda; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr. Faruk Özlü’nün de Japonya ziyareti sonrasında ifade ettiği üzere proje hazırlama sürecinde, hem yurt içi hem de yurt dışı bağlantılarımız ile iletişimimizde “İlişkilerimizi ekonomik işbirliğine dönüştürmeliyiz." mottosunun ön plana çıkmasının ve TÜBİTAK projelerinin de bu eksende hazırlanmasının önemine değinildi.
Seminer, proje öneri sürecine ilişkin somut birkaç örnek çalışmayla son buldu.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.