MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
15 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Poster Bildirisi Birincilik Ödülü

Düzce Üniversitesi Poster Bildirisi Birincilik Ödülüne Layık Görüldü

15 Kasım 2016 Salı 20:09
Okunma
Poster Bildirisi Birincilik Ödülü

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Handan Ankaralı ile Sağlık Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları Yrd. Doç. Dr. Aysel Karaca, Yrd. Doç. Dr. Dilek Konuk Şener ve Öğr. Gör. Dilek Akkuş’un birlikte sundukları poster bildirisi birincilik ödülü kazandı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen IV. Uluslararası ve VIII. Ulusal Psikyatri Hemşireliği Kongresine katılan akademisyenlerimizin; "İdealler ve Gerçekler Yapamadıklarımız"da DEĞİŞİM AJANLARI: ERGENLERE UYGULANAN AKRAN EĞİTİMİ PROGRAMININ MADDE BAĞIMLIĞINI ÖNLEMEDEKİ ETKİSİ başlıklı poster bildirisi birincilik ödülüne layık görüldü.
Poster bildirisi birincilik ödülünden duydukları memnuniyeti dile getiren öğretim elemanlarımız Üniversitemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.