MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
2 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Özlü’den Derneklere Önemli Ziyaret

Başkan Özlü; “Makama Değil Memleketime Hizmete Talibim” “Yaparsak Biz Yaparız”

24 Ocak 2024 Çarşamba 14:00
Okunma
Özlü’den Derneklere Önemli Ziyaret

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde Düzce Muhtarlar Derneği, Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi, Düzce Abhaz Kültür Derneği ve Kırım Türkleri Derneği Düzce Şubesini ziyaret etti. Başkan Özlü, ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmada, “Burada bir makama talip değilim memleketime hizmet etmeye talibim.  Ve yapacağım” dedi.

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Özlü, bu doğrultuda beraberinde AK Parti Düzce İl ve ilçe teşkilat yöneticileri ile birlikte Düzce Muhtarlar Derneği, Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi, Düzce Abhaz Kültür Derneği ve Kırım Türkleri Derneği Düzce Şubesini ziyaret ederek dernek yönetimleri ile bir araya geldi.

KAVAL’DAN TAM DESTEK
Başkan Özlü ilk ziyaretinde Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Tacettin Kaval ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Başkan Özlü’nün 5 yıllık başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Başkan Tacettin Kaval, “Yapılan yatırımlar büyük yatırımlar, köylerimizi çöpten kurtardı.  Sayın Bakanım geldi bizi kurtardı.  Pazaryeri, Tıbbı Atık tesisi bizi başka illerin boyunduruğundan kurtardı. Memleketim için Sayın Başkanımın görevinin devamını diliyorum” diyerek seçimlerde desteklerini ifade etti.

“AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ”
AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve mevcut Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ise seçimlerde tüm adayların seçim üslubuna dikkat etmeleri ricasında bulunarak, “Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Belediye faaliyetlerine siyasi gözle bakmıyorum bunlar teknik faaliyetlerdir. İki güzel köprü yapıyoruz. Baharda hep beraber cay içeceğiz. Bunların neresi siyasidir” dedi.

“YAPARSAK BİZ YAPARIZ”
“Önce ahlaklı insan, sonra sağcı, sonra solcu olacağız” cümleleri ile konuşmasını sürdüren Özlü, şöyle konuştu; “Düzce’nin kronik ne kadar sorunu varsa çözmeye karar verdik. Tek tek çözüyoruz. Onlarca proje sayabilirim ki çözülmemiş ne kadar sorun varsa bunlar çözmeye kararlıyız. Yaparsak da biz yaparız. Ben bir faninin göreceği tüm görevleri aldım. Burada bir makama talip değilim memleketime hizmet etmeye talibim.  Ve yapacağım. Dışarıdan kaynak getiremeyen bir insanın memleketimize hiçbir faydası olmaz. İstikbal vaat etmeyen işlerle uğraşmayalım.”

ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİNE DESTEK SÖZÜNÜ YİNELEDİ
AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, daha sonra sırasıyla Düzce Abhaz Kültür Derneği ziyaret ederek Başkan İlhan Kıymet ve yönetimi ile bir araya geldi. Kıymet, ziyarette yaptığı konuşmada, dernek olarak kendilerine verdikleri desteklerden ötürü Başkan Özlü’ye teşekkürlerini iletirken, Başkan Özlü ise derneğin yapacağı çalışma ve projelere destek verdiklerini vermeye devam edeceklerini belirterek, “İlhan Bey’in ortaya koyduğu projeyi maddi ve manevi olarak destekleyeceğiz. Bunu daha öncede dile getirmiştim. Yineliyorum” dedi.

BİLGİN’DEN BAŞKAN ÖZLÜ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Tüm Muhtarlar Derneği Düzce Şubesinde Başkan Mensur Bilgin ve yönetimi ile bir araya gelen Başkan Özlü, bu seçimin diğerlerinden farklı olduğunu belirterek, “Hep beraber seçime giriyoruz. Aziz milletimiz hepimizi tartıp karar verecek. Buraya başka adaylarda gelecek. Kendilerini tanıtacaklar. Bu seçimde konuşmamıza, üslubumuza dikkat edelim” dedi. Dernek Başkanı Mensur Bilgin ise Başkan Özlü’nün şehre kazandırdığı projelerinin öneminden bahsederek, “Başkanımızın yaptıkları yapacaklarının teminatıdır. Kendisine teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yarışta başarılar diliyorum. İnşallah yine burada hep beraber toplanmak nasip olur” diye konuştu.

AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı, mevcut Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, daha sonra beraberinde AK Parti İl teşkilatı ve partililer ile birlikte Kırım Türkleri Derneği Düzce Şubesini ve Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Muncurlu Yerleşkesini ziyaret etti.
 

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.