MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
3 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Özlü, Yavuz Ailesine Misafir Oldu

Özlü: Bu Dönem Ara Sokaklara Gireceğiz

18 Mart 2024 Pazartesi 22:15
Okunma
Özlü, Yavuz Ailesine Misafir Oldu

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Mamure Mahallesi’nde hane ziyareti gerçekleştirdi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve temaslarını sürdüren Başkan Özlü, Düzce’nin yeni mahallelerinden Mamure’de ikamet eden Yavuz ailesinin misafiri oldu.

Burada konuşan Özlü, “Geçen dönem belediyenin borcu harcı, pandemi, sel, deprem afetleri ile uğraştım. Ama şu an belediye bir noktaya geldi, iyi gidiyor. Bu dönem çevre ile uğraşacağım. Geçtiğimiz dönem ana cadde ve bulvarlara öncelik vermiştik. Bu dönem ara sokaklara gireceğiz. İçme suyu ile ilgili projemiz devam ediyor. Ana isale hattını yeniledik. Yeni biz bir arıtma tesisi kuruyoruz. Bir günde 130 bin m3 su arıtacak. Düzce’nin şu anda günlük tükettiği su 25 bin m3. Önümüzdeki 40-50 yıl sorun olmasın diye 5 katı büyük bir tesis kuruyoruz. 1250 km içme suyu şebekesini değiştireceğiz. Su sorununu çözmek için geçtiğimiz dönem çalışmaları başlatmıştık ve devam ediyoruz. Bu dönem bu sorunu kalıcı olarak çözmüş olacağız” şeklinde konuştu.

6 ay önce tüm mahalleleri ziyaret ettiğini ve kendisine iletilen tüm talepleri not ettiğini ifade eden Özlü, “Bana iletilen talepler için ilgili müdürlüklerimize görevler verdim. Belediyemizin de bir kapasitesi var. Bu kapasite 60 mahallenin 60’ındaki sorunları 10 günde yapmaya müsait değil. Sıraya koyuyoruz ve bunları tamamlıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Mithat Yavuz ve ailesine ev sahiplikleri için teşekkürlerini sunan Özlü, “Bu kadar insan topluluğuna evini açmak ve misafir etmek gerçekten fedakarlık. Bu samimiyetinize, dostluğunuza layık olmaya çalışacağız” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.