MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
27 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Özlü Hız Kesmiyor

“Bu seçimde tek galip düzce’miz olacak”

27 Mart 2024 Çarşamba 13:30
Okunma
Özlü Hız Kesmiyor

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, şehir merkezinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Esnafları ziyaret eden Başkan Özlü, 31 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kaldığını hatırlatarak “bu seçim hemşehrilerimizin seçimi, bu seçim Düzce’mizin kazanacağı seçim. Sizin desteğiniz ile bugün olduğu gibi yine görevimizin başında olacak, şehrimiz için çalışacağız” dedi.

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçimlere günler kala temposunu düşürmüyor. Kazanmaya odaklanan Başkan Özlü, AK Parti Düzce teşkilatı ile birlikte Kızılay Meydanı, Asar Deresi çevresi, Royal AVM ve çevre esnaflarını ziyaret ederken bugüne kadar yapılan projeler ve gelecek dönem için hazırladığı 100 Proje’nin detaylarını vatandaşlara bizzat anlattı.

Kendisine yöneltilen soruları da  samimiyetle yanıtlayan Başkan Özlü; “bu seçim Düzce’mizin yükselişinin seçimidir. Şehrimizi, kadim medeniyetimizi yeni bir vizyonla geleceğe taşıyacağımız seçimdir. Düzce’mizin çehresinde yaşanan değişimi vatandaşlarımız görüyor, bize inanıyor. Amacımız sadece şehrimize, hemşehrilerimize hizmettir. Kaygıların, kavgaların peşinde koşmak zaman kaybıdır, özgüven eksikliğidir. Biz yalnızca proje üretiriz, uygularız. En büyük farkımız bu. Ziyaretlerimizde hep üzerine durduğum konu budur. Bu seçim Düzceli hemşehrilerimizin seçimi, Düzce’mizin kazanacağı seçimdir. Tek galip Düzce’miz olacaktır. Yeni dönem için söylüyorum ki; sizlerin desteği ile şu ana kadar olduğu gibi yine görevimizin başında olacağız, şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.