MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
2 Mayıs 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Özlü, Düzce TSO’yu Ziyaret Etti

Dr. Faruk Özlü Düzce TSO’yu Ziyaret Etti

23 Ocak 2024 Salı 22:30
Okunma
Özlü, Düzce TSO’yu Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı ve Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, beraberinde Ak Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ve il yönetimiyle birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Ziyarette; Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Canpolat ve Cemal Aksan, Meclis Başkan Yardımcıları Murat Sert ve Murat Taştepe, TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gökçe Ülkü Altay, TOBB Düzce İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ferit Mutlu, Düzce TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri hazır bulundu.

Dr. Faruk Özlü’nün, Düzce Belediye Başkanı olduğu andan itibaren Düzce’ye önemli yatırımlar yaparak, Düzce’nin gelişimine büyük katkıları olduğunu söyleyen Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, “Düzce olarak bakan beyin kıymetini iyi bilmemiz gerekiyor. Şu ana kadar ilimize kazandırdıkları ortada. Büyük projeler, büyük yatırımlar kazandırdı. Bundan sonraki süreçte de çok daha fazla kazanımlar elde edileceğini düşünüyorum. Gemlik’te TOGG’un açılış töreninde TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun sayın bakanımıza yapmış olduğu övgü dolu teşekkürü de bizleri çok gururlandırmıştı. Kendisine seçim sürecinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ın ardından konuşan Düzce Belediye Başkanı ve Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de kalıcı eserler üretmeye gayret ettiklerine işaret ederek, Turizm, Orman Ürünleri ve Sanayi konusunda ciddi adımlar attıklarını, atılan her adımda da Düzce TSO ile birlikte yol almaktan dolayı hayli memnun olduklarını da sözlerine ekledi.

Ziyaret programının devamında Dr. Faruk Özlü ve katılımcılara Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2023 yılı faaliyetlerinin özeti aktarılırken, program Dr. Faruk Özlü’nün oda personeli ile selamlaşması ile sona erdi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.