MANTICI GÜLTEN ANA SİTE SAĞ
18 Nisan 2024
SEÇ SİGORTA LOGO SON

Özkan Çakır, Başvurusunu Yaptı

Özkan Çakır, AK Parti’den Aday Adaylık Başvurusunu Yaptı

15 Mart 2023 Çarşamba 17:00
Okunma
Özkan Çakır, Başvurusunu Yaptı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi Düzce’nin tanınan iş insanlarından Özkan Çakır, AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. Çakır, tüm Dünya’nın milletvekili olmak için yola çıktığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Anayasa hakkını kullanmasıyla kesinleşen ve 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti milletvekili aday adaylığı başvuruları başladı.

Bu kapsamda Düzce’nin tanınan iş insanlarından Özkan Çakır, AK Parti Düzce Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu yaparak dosyasını AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Sekteri Ali Süler’e teslim etti.

Çakır açıklamasında Düzce’nin sorunlarını en iyi kendisinin bildiğini ifade ederek “Ülkemizin yönetilmesi ile alakalı AK Partimizin milletvekilliği için aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Sizin aracılığınızla deprem bölgesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerim. Kalanlara ise sağlık diliyorum. Ben Düzce’deyim. Düzce’de 1968 yılında Dünya’ya geldim. Düzce’de 35 yıldır ticaretle meşgulüm. Düzce TSO’da ciddi görevlerde bulundu. Şuanda halen meclis üyesi olarak devam ediyorum. Düzce’nin, Düzceli vatandaşların, sanayicimizin, esnafımızın ihtiyaçlarını en iyi bilen arkadaşlarınızdan birisiyim. Düzce’nin ne ihtiyacı var? Çözümleri neler? Hepsini iyi biliyorum. Buna en iyi vakıf olanlardan birisiyim. Hep birlikte Cumhurbaşkanımızın vizyonunda, 2023, 2053, 2017 vizyonlarına kendi vizyonlarımızı entegre ederek, güzel bir çalışma ile Düzcemize hizmet etmek istiyoruz. Özkan Çakır olarak ben milletin vekili olursam ve nasip olursa biz sadece Düzce’nin değil, ülkemizin, Türk dünyasının, Müslüman dünyasının hatta Müslüman olamayan mazlumların vekili olacağız. Her şeyden önce insanlığa hizmet etmek istiyorum. Düzce halkımıza selamlarını iletiyorum. İnşallah birlikte başaracağız” dedi.

SEÇ SİGORTA LOGO SON
Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Son Dakika
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Güncel 1 hafta önce
R
Şeker Oto Kiralama

TÜM KATEGORİLER

  1. Güncel
  2. Siyaset
  3. Ekonomi ve İş Dünyası
  4. Eğitim
  5. Asayiş
  6. Sağlık
  7. Spor
  8. Sektörel
  9. Kültür Sanat
Düzce Arti Dergisi, Yaşadığınız Kentteki Herşeyin Bir Fazlası.
TEKNOROT RAMAZAN BAYRAMI REKLAM